2777
2789
عنوان

بعد حموم چی بزنم ساقه موهام

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 27 پست
اگه کف سرت چربه نباید روغن تراپی کنی و از سرم کراتین و ماسک مو استفاده کن.پیج اینستا من مطالب پوست و ...

باشه حتما

یه سوال من چند وقت اومدم جوشونده تخم شنبلیله بزنم بعد حموم میزدم به سرم تا حموم بعدی ولی بازم موهام ریخت نمی‌دونم یا گرمی بهم نمیسازع یا اینکه باید میشستم آخه یکی دیدم نوشته اینجوری می‌زده موهاش تا حموم بعدی خیلی خوب شده ولی من وقتی دیدم ریزش دارم قطعش کردم دیگه 

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

روغن نارگیل برا قبل حمامه باید بزنی نیم ساعت بمونه بری بشوری معلومه که بمونه روسرت ،موهات میریزه فقط ...

من نارگیل رو به ساقه میزدم بعدحموم هیچ وقت ب ریشه نزدم ولی هتو میزنم دست میکشم مو میاد😮‍💨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اتفاقا چون خیلی زود جذب میشه اصلا احساس چربی نمیکنی

پس باید بخرم 

یکی میگف سرم ارگان 

همون روغن آرگان رو میگن سرم ارگان یا اون جذاس

شوره یا پوسته نداری؟چه شامپویی میزنی؟چندسالته؟

نه هیچی ندارم.

شامپو ک هرشامپویی بگی امتحان کردم قبلنا رفتم دکتر برام سریتا نوشت واقعا خوب شده بود موهام ولی الان هرچی زدم برام فایده نداشت چون قبلنا تیرویید نداشتم هنوز ..چندتا شامپوی دیگ هم دکتر پوست نوشت بازم ب درد نخورد رفتم سراغ شامپو بچه الآنم شامپو گلرنگ میزنم 🫤

شآمپو گلرنگ نزن افتضاحه

گفتم این دفعه یکی تو نی نی سایت دکتر داروخونه براش گفته یه شامپو با چندتا آمپول قاتی کرده گف خیلی خوبه گفتم این دفعه برم سراغ ا‌ون شامپو با عصاره گزنه بود فک کنمخب چیکار کنم هرچی میزنم می‌ریزه دکتره ی شامپوداد برای موهای ک شوره دارن برای من ک اصلا شوره ندارم اسمش سلنیوم سولفات دئودراگ بازم ب درد نخورد شامپو نان دل هم زدم ب درد نخورد قدیم سریتا خیلی موهامو خوب کردم دوباره رفتم سراغش ولی مثل قدیم اثر نذاشت 

خوب ببین همین سریتا هم شرکت مهلران میزنه که من توش کار میکنم شامپو های خیلی خوبی داریم برای سر و همچ ...

یعنی میگین دوباره برم سریتا بخرم..

این همه میگن شامپو بدون سولفات بزنیم از کجا بفهمیم بدون سولفاته الان سریتا بدون سولفاته؟

اشتباه میکنی باید بذاری موهات تقریبا خشک بشه

خب همینجوری میزنم دیگ منظورم یه ذره که ب خشکی برسه میزنم ولی می‌ریزه 

قبلش موهاروشونه میزنم هرچی خواست بریزه دیگه وقتی ک نمیریزه روغنو میزنم همینجور ک دست میکشم مو می‌ریزه حس میکنم بهم نمیاد روغن

یعنی میگین دوباره برم سریتا بخرم..این همه میگن شامپو بدون سولفات بزنیم از کجا بفهمیم بدون سولفاته ال ...

شامپوهای ما بدون سولفات نمک پارابن هست خودم میزنم خیلی بهتر شده شوره و ریزش داشتم بهم درخواست بده