موهام خیلی نازکه روغن نارگیل میزنم میریزه اصلا نمیدونم چرا سرم به روغن حساسه هرموقع اومدم روغنتراپی قبل حموم انجام بدم موهام بیشتر ریخت بعد حموم هم به ساقه موهام روغن نارگیل میزنم ولی حس میکنم نمیسازتم چون میریزه
اگه کف سرت چربه نباید روغن تراپی کنی و از سرم کراتین و ماسک مو استفاده کن.پیج اینستا من مطالب پوست و ...
باشه حتما
یه سوال من چند وقت اومدم جوشونده تخم شنبلیله بزنم بعد حموم میزدم به سرم تا حموم بعدی ولی بازم موهام ریخت نمیدونم یا گرمی بهم نمیسازع یا اینکه باید میشستم آخه یکی دیدم نوشته اینجوری میزده موهاش تا حموم بعدی خیلی خوب شده ولی من وقتی دیدم ریزش دارم قطعش کردم دیگه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گفتم این دفعه یکی تو نی نی سایت دکتر داروخونه براش گفته یه شامپو با چندتا آمپول قاتی کرده گف خیلی خوبه گفتم این دفعه برم سراغ اون شامپو با عصاره گزنه بود فک کنمخب چیکار کنم هرچی میزنم میریزه دکتره ی شامپوداد برای موهای ک شوره دارن برای من ک اصلا شوره ندارم اسمش سلنیوم سولفات دئودراگ بازم ب درد نخورد شامپو نان دل هم زدم ب درد نخورد قدیم سریتا خیلی موهامو خوب کردم دوباره رفتم سراغش ولی مثل قدیم اثر نذاشت