2777
2789
ببخشید همسر من آزمون اختبار رو در پیش دارن،بعد اینکه تموم بشه دوره ، اولش حقوقشون چقدر افزایش پیدا م ...

کارشناسی هم علوم قضایی بودن ارشد پیوسته هم جمعا ۶سال سابقه قضایی دارن

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

ببخشید همسر من آزمون اختبار رو در پیش دارن،بعد اینکه تموم بشه دوره ، اولش حقوقشون چقدر افزایش پیدا م ...

بعد از کاراموزی دیگه حقوق میشه حقوق عادی چون کاراموزی کمتره هرسال افزایش حقوق دارن مثلا بیست ب بالا رو میگیرن قضات مرد ک بیشتره تازه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بعد از کاراموزی دیگه حقوق میشه حقوق عادی چون کاراموزی کمتره هرسال افزایش حقوق دارن مثلا بیست ب بالا ...

ما احتمالا یا مشهد بیفتیم یا تهران، موقعیتش توی میزان حقوق تاثیر داره؟ 

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

اره قطعااااا عزیزم چون ورودی شعبه زیادتره....شغل خودت چیه ؟ من خودم هیچ وقت حاضرنشدم با قاضی ازدواج ...

محبت کردین ممنونم 🌸 

من دانشجومعلمم💗

حق دارین خیلی فشار کاری و چالش هست توی حیطه‌ی‌کاری شما،خدا قوت 

زنده باشی عزیزم انشالله روزای خوبی رو باهم بسازین

دعای خیرتون مستدام،عاقبت بخیر و خوش‌کام باشین