2777
2789
عنوان

حتی تو مجازی هم هیچ دوستی ندارم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 47 پست

بهتر تو واقعی و مجازی مخصوصا نداری 

هیچکس بهتر از خونواده نیست 

زخمی که دوست مخصوصا مجازی میزنه کاریه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

39 سااااااااال😟

ببخشید اولش فکر کردم بچه مدرسه ایی هستی میگی دوست،البته خوب آدما یه زمانایی احتیاج دارن با یکی حرف بزنن،منم مثلا با مادرم کارد و پنیریم ها،ولی بعضی اوقات اینقدر حرف نمیزنم بهم فشار میاد ،میرم دردلام رو میگم بهش و میام ،فقط آدم میخاد بعضی اوقات خودش رو خالی کنه،ایشالا دورو برت شلوغ بشه.

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
39🤦‍♀️

اوههه بابا من گفتم الان میگی ۱۶😂

حالا مامان من تو بازار هر کی از کنارش رد میشه باهاش گرم میگیره 😂 همسایه هاتون چی بعضی وقتا ادمای خوبی ان بعضی وقتا مایه دردسر 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

ببخشید اولش فکر کردم بچه مدرسه ایی هستی میگی دوست،البته خوب آدما یه زمانایی احتیاج دارن با یکی حرف ب ...

نه بابا. دخترم15 سالشه

نفهمیدم کی این همه سال گذشت و من انقدر احساس تنهایی میکنم 

هیچ دوستی نیست فارق از دغدغه های زندگی بزنیم بیرون بریم با هم قدم بزنیم. 

اوههه بابا من گفتم الان میگی ۱۶😂حالا مامان من تو بازار هر کی از کنارش رد میشه باهاش گرم میگیره 😂 ه ...

یه روزی فکر میکردم چقد آدمای چهل ساله پیرن. الان خودم داره چهل سالم میشه تازت دنبال دوستم😂😂😂

نه بابا. دخترم15 سالشهنفهمیدم کی این همه سال گذشت و من انقدر احساس تنهایی میکنم هیچ دوستی نیست فارق ...

منه بیچاره اینقدر درگیر مسائل مالی ام که به دوست فکر نمیکنم،مثلا این هفته شهرمون نبودم رفتم یه شهر دیگه که یه ساعت فاصله داره با شهرمون،فقط سه روز نبودم،سه تا مشتریم پرید،نصف شبی دارم جوش اونا رو میزنم،خخخ😅

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
یه روزی فکر میکردم چقد آدمای چهل ساله پیرن. الان خودم داره چهل سالم میشه تازت دنبال دوستم😂😂😂

😂

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

نه بابا. دخترم15 سالشهنفهمیدم کی این همه سال گذشت و من انقدر احساس تنهایی میکنم هیچ دوستی نیست فارق ...

منم مثل شمام، ۳۷ سالمه، متاهلم ولی بچه ندارم 

اصلا بلد نیستم با کسی دوست بشم انگار،  و خیلی بخاطرش اذیت میشم واقعا دوست لازمه تو زندگی

بنظرم تقصیر خونواده است، من از بچگی مادر و پدرم سختگیر بودن و اجازه نمیدادن تو مدرسه با کسی دوست بشم و رفت و امد کنم😔

بعدش دانشگاه رفتم شهر دیگه و وقتی درسم تموم شد برگشتم شهر خودم و از تموم دوستام جدا شدم چون همه از شهرای مختلف بودیم

سرکار هم که نمیشه با همکار ، دوست صمیمی شد

واقعا نمیدونم بقیه چطور باهم دوست میشن

منم مثل شمام، ۳۷ سالمه، متاهلم ولی بچه ندارم اصلا بلد نیستم با کسی دوست بشم انگار، و خیلی بخاطرش اذ ...

چه جالب. حرف دل من زدی. منم هیچ وقت یاد نگرفتم با کسی دوس شم🥺