2777
2789
خوندم عزیزم .خودش فعلا بهتره حرفی به دختره نزنه فعلا فقط سعی کنه با دختره هم صحبت بشه تا دختر جذب اخ ...

برادرم احترام میزاره ب دختره مثلا امروز آمد گفت حواسم نبود دختره چیزی خاست ازم گفتم چشم الان حس ضعیف بودن میکنم

برادرم احترام میزاره ب دختره مثلا امروز آمد گفت حواسم نبود دختره چیزی خاست ازم گفتم چشم الان حس ضعیف ...

نه اصلا ضعف نیست اتفاقا شعور و شخصیت بالا رو نشون داده عالیه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم عزیزم .خودش فعلا بهتره حرفی به دختره نزنه فعلا فقط سعی کنه با دختره هم صحبت بشه تا دختر جذب اخ ...

مسئله اینه دختره زیاد صحبت نمیکنه در حد یه سلام کردنه اونم هر روز نمیبینش 

نه اصلا ضعف نیست اتفاقا شعور و شخصیت بالا رو نشون داده عالیه .

خانواده دختره آدمای خوبی آن پدر دخترهم برادرم رو قبول داره فقط موندیم ک دختره میخاد یانه دختره هیچ کاری نکرده ک بگیم مثلا خوشش میاد یا ن در حد یه سلام کردن سادست.البته ناگفته نماند  چند روز پیش میگ در خونه صاحبکار رفتم ی وسیله بدم بهش دختره درو باز کرد لبخند رو صورتش بود ولی نمیشه از رو لبخند قضاوت کرد

مسئله اینه دختره زیاد صحبت نمیکنه در حد یه سلام کردنه اونم هر روز نمیبینش

برادرتون پیش قدم بشه برای صحبت کردن 

حتی اگه یکبارم میبیندش سعی کنه بحث رو ادامه بده . از روزای کاری بگه از روز خودش بگه از روز دختر بپرسه کم کم بحث رو ادامه بده بینش سعی کنه از اخلاقیات خودش بگه .

حرف زدن اگه بلد باشه راحت پیش میره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

برادرتون پیش قدم بشه برای صحبت کردن حتی اگه یکبارم میبیندش سعی کنه بحث رو ادامه بده . از روزای کاری ...

دختره میاد فقط سلام میکنه اگ برادرم صحبت کنه دختره فکر بد نمیکنه؟اذیت نمیشه؟

برادرتون پیش قدم بشه برای صحبت کردن حتی اگه یکبارم میبیندش سعی کنه بحث رو ادامه بده . از روزای کاری ...

اگ دختره بفهمه برادرم بهش نظر داره احتمال داره براش قیافه بگیرها