2777
2789
عنوان

اگه روز اخرتون باشه 🏴‍☠️

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 129 پست

میرم از اونایی که کار بدی در حقشون کردم حلالیت میطلبم خانوادمون رو بغل میکنم وصیت مینویسم برای بچه ها و همسرم غذا میپزم و خونه رو مرتب میکنم و به همسرم هم میگم که بعد سالگردم حتما ازدواج کنه دلم نمیخواد بچه هام بدون مادر بمونن و با خیال راحت از این دنیا میرم

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهوم.... ترجیح میدم همینجوری سردرگم بمونم تا اینکه بفهمم دوسم ندارع...

میفهممت🤕یارو میگه چقدر عجیبیم از دروغ بیزاریم ولی تحمل شنیدن حقیقت رو هم نداریم

به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهای‌هایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻
میرم به کسایی که اذیتم کردن میگم فردا می‌خوام بمیرماونام احتمالا باور نمیکنن ولی بعدش همش منو با این ...

اره باور نمیکنن واسشون مهم نیست وقتی هم دیدن واقعیت داشت یه چند روز غصه میخورن بعدش فراموش میکنن چقدر این دیالوگ حقه😔

کسی از مردن ما ناراحت می شه؟ … نه ننه … سه دفعه که آفتاب بیفته سر اون دیوار و سه دفعه که اذون مغرب و بگن همه یادشون می ره که ما چی بودیم و واسه چی مردیم … همینطور که ما یادمون رفته … دیگه تو این دوره زمونه کسی حوصله ناله گوش کردنو نداره...

به کسی که دوسش دارم میگم.از همههه مخصوصا پدرومادرم حلالیت میخوام

الان بهش پیام بده بهش بگو دوسس داری🥲

میرم هرچی بستنی که به خاطر دیابت نخوردم رو میخورم

دنیا هدفش عذاب دادن ماس از هرچی لذت میبریم یا دوسش داریم مانع میزاره جلو پامون .با عذاب دادنمون لذت میبره این دنیا ظالمه

اشتباهه هیچی مانع دوس داشتن نمیشه هیچ دلیلی چون یه حسه قرار نیست عملی انجام بشه اگه مانعی وجود داره.