2777
2789
عنوان

کچل شدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2504 بازدید | 40 پست
آره . زندگیت رو هم آروم کن که دوباره استرس نداشته باشی . خوراکی هم کنجد و بادام  و شادونه بخو ...

مرسی گلم حتما نیگیرم میخورم 😗😗😗😗

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
زندگیم ارومه فقط بچه ها اذیتم میکنن پسرم ۲/۵سالشه دخملم۸ ماهش یعنی دوونم میکنن رسما

قدربچهاتوبدون سعی کن عصبی نشی

خیلیامثه من درانتظاریه بچن ولی خدانمیخواد

امیدت فقط به اون بالایی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدربچهاتوبدون سعی کن عصبی نشی خیلیامثه من درانتظاریه بچن ولی خدانمیخواد

گلم انشاالله  هر چه زودتر ی نینی شیطون بیاد تو شکمت😍😍😍😍

اخه دخترم ناخواسته شد فاصلشون کمه...

پسرم همش دخترمو میزنه منم با حرف بهش میگم گوش نمیده مجبور میشم بزنمش که بعد میشینم گریه میکنم

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

بخدا بعضی موقع ها که خسته میشم ی چیزای چرتب میگم

بعدش میگم خدایا غلط کردما فقط اون لحظه چون خسته و عصبی بودم از دهنم پرید

قدرشونوبدون عزیزم

فدای دلت شم عزیزم

میدونم انتظار سخته

خانواده ی پدریم نازا زیاد هست یا نَشدن یا با کلی هزینه و درمان

فدای دلت شم عزیزم میدونم انتظار سخته خانواده ی پدریم نازا زیاد هست یا نَشدن یا با کلی هزینه و درما ...

آخه مشکلی داشته باشیم درعین سالم بودن هردوحامله نمیشم خیلی سخته بعضی وقتادیگه کم میارم

آخه مشکلی داشته باشیم درعین سالم بودن هردوحامله نمیشم خیلی سخته بعضی وقتادیگه کم میارم

عزیزم بعضیا هم دیر باردار میشن کلا نگران نباش عزیزم توکل کن بخدا

دکتر رفتین؟؟

عزیزم بعضیا هم دیر باردار میشن کلا نگران نباش عزیزم توکل کن بخدا دکتر رفتین؟؟

آره آزمایش هورمونی.آزمایش اسپرم.سونوی تخمدان.سونوی فولیکول.وتازگی هم عکس رنگی که همه خوب بود

یه متخصص خوب پوست و مو بری بهتره به نظر من. من یه دکتر میشناسم اسمشون صفیه چعباوی زاده است. فوق العاده کارشون برای کاشت مو عالییههههه میتونی بری پیششون شمارشون 88209551-  88191975 اینه اگه خواستی وقت بگیر برو