2777
2789

شوهر من تا بحال ندیدم پیش من ب خانومی نگا کنه من خودم کنارش ب مردانگا می کنم

حالا ممکنه اخلاقش مرا این باشه نگا نکنه یا پیش من نگا نمی کنه 

https://s6.uupload.ir/files/inshot_20251130_203652939_l5f0.jpg

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم ازشون به هم میخورهغلط میکنن اینجوری میان بیرون شوهرای مردم رو از راه به در میکنن یعنی چی

الان میان میگن اختیار خودشونو دارن، 

ولی خب بعضیا  خیابونو با اتاق خوابشون اشتباه گرفتن 

یعنی این فرق میکنه با چشم ناپاکی؟

اره یجورایی اون طرف اصلا متوجه نیس چیکار میکنه فقط چیزی ک براش عادت شده رو انجام میده

البته فقط ی نظریه هست نمیشه دقیق گفت ولی زن اون طرف بهتر میتونه تشخیص بده با توجه ب شناختی ک از شوهرش داره

شوهر من تا بحال ندیدم پیش من ب خانومی نگا کنه من خودم کنارش ب مردانگا می کنمحالا ممکنه اخلاقش مرا ای ...

نه شوهر من راحت کنار منم نگاه میکنه بعدشم میگم قبول نمیکنه میگه نه اینجوری نیستم

وای دقیقا شوهرم جزئی ترین چیزارو میبینه

از در شوخی وارد شو بگو‌عزیزم‌میشه تا فیها خالدون یکیو نگاه نکنی طرف خجالت میکشه ها.بهش نگو به زنا نگا نکن از کلمه (یکی)استفاده کن

نه شوهر من راحت کنار منم نگاه میکنه بعدشم میگم قبول نمیکنه میگه نه اینجوری نیستم

من مشکلی ندارم با این قضیه خودمم می گم خدا چشم رو داده ک نگا کنیم خب

https://s6.uupload.ir/files/inshot_20251130_203652939_l5f0.jpg

از در شوخی وارد شو بگو‌عزیزم‌میشه تا فیها خالدون یکیو نگاه نکنی طرف خجالت میکشه ها.بهش نگو به زنا نگ ...

به خدا بارها از راه های مختلف بهش گفتم فایده نداره

اتفاقا مثل همینی که میگی گفتم 

گفتم حتما باید تا رنگ چشم دیگرانم انالیز کنی

حالم ازشون به هم میخورهغلط میکنن اینجوری میان بیرون شوهرای مردم رو از راه به در میکنن یعنی چی

من بااینکه دختر این زمونه ام ولی باحرف شما موافقم هرجا قانون خودشو داره ایرانیا باید بپذیرن از یه حدودی نباید پیشروی کنن.شیک بگردن .شیک بودن به این‌معنی نیس همه جارو بیرون بریزی