2777
2789
عزیزم به زودی انشالله میاد سمتت

من و همسرم بحث کردیم

۱ونیم ماهه قهرم

دیشب خواب دیدم توی حموم ی موکت پهن کرده همونجا نشسته بخاطر دیدن دخترم یواشکی تا من بیام 

ی جایی باهاش شوخی کردم خندید لبخند زد بهم

ی دختر ۱ سالع دارم

ولی هیچ خبری از دخترم نگرفت این هفته و هیچ خبری از پیامش نیس 

تعبیرش چیه 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من و همسرم بحث کردیم۱ونیم ماهه قهرمدیشب خواب دیدم توی حموم ی موکت پهن کرده همونجا نشسته بخاطر دیدن د ...

عزیزم موکت پهن کرده تو حموم بنظرم آشتی میکنین و برمیگردی به خونه 

کلن فرش و موکت تو خواب نشونه سر سامان گرفتنه 

انشلا به زودی آشتی میکنن

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
اره انشالله تا ۳ روز دیگه به خواستت میرسی گلم باشه گلم منتظرم

در خواستم قبول میکنی 

بهم امروز پیام داد به کمکت نیاز دارم

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
عزیزم موکت پهن کرده تو حموم بنظرم آشتی میکنین و برمیگردی به خونه کلن فرش و موکت تو خواب نشونه سر سام ...

عزیزم قبول کن لطفا 

بپرس

سلام درمورد حس شیشمتون بنظرتون امسال کنکور تجربی چه رشته ای قبول میشم؟

بنظرتون فرهنگیان آموزش ابتدایی میارم؟

بنظرتون رابطم با امیرحسین به ازدواج ختم میشه؟؟ اگه خیر به کی هست کی میاد خواستگاری کارش چیه مشخصات ظاهری و شخصیتیش چجوریه شغلش چیه اسمش چیه ؟؟ میدونم زیاد شدعذرمیخوام ازتون ممنونم بابت پاسخگوییتون

بپرس عزیزم

بنظرتون رابطم با امیرحسین به ازدواج ختم میشه؟؟ اگه خیر به کی هست کی میاد خواستگاری کارش چیه مشخصات ظاهری و شخصیتیش چجوریه شغلش چیه اسمش چیه ؟؟ میدونم زیاد شدعذرمیخوام ازتون ممنونم بابت پاسخگوییتون

عزیزم به زودی انشالله میاد سمتت