2777
2789
عنوان

قد پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 23 پست
بدنسازی میره البته سبک کار میکنه زیاد فشار نمیاره

همین بدنسازی میگن زیر ۱۸ سال باعث میشه کمتر قدش بلند شه😐اخه کدوم مربی به زیر ۱۸ سال تمرین میده؟

والیبال یا بسکتبال خوبه.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدنسازی میره البته سبک کار میکنه زیاد فشار نمیاره

ویتامین دی مصرف کنه خودشو ببنده ب لبنیات مخصوصا دوغ محلی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
همین بدنسازی میگن زیر ۱۸ سال باعث میشه کمتر قدش بلند شه😐اخه کدوم مربی به زیر ۱۸ سال تمرین میده؟والی ...

عزیزم پسر برادر خودمم کشتی گیره در کنارش بدنسازی کار میکنن و سنگین هم کار میکنه

۱۷ سالشه بدنش مردونه شده دیگه واقعا 

۱۲ سال نیست که 

انقدرم تو سنشون همون ۱۷ سالگی انرژی شدیداً بالا و زیاده که نمیشه سنگین ورزش نکنن اونوقت به انحرافات کشیده میشن

عزیزم پسر برادر خودمم کشتی گیره در کنارش بدنسازی کار میکنن و سنگین هم کار میکنه۱۷ سالشه بدنش مردونه ...

چه عجله ای هست اخه زیر ۱۸ سال

یکم بزرگتر بشن بعد میرن سراغ این رشته

مثلا الان اگ برا جذابیته کی عاشق پسر زیر ۱۸ میشه😂

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

چه عجله ای هست اخه زیر ۱۸ سالیکم بزرگتر بشن بعد میرن سراغ این رشتهمثلا الان اگ برا جذابیته کی عاشق پ ...

کشتی گیرن دیگه

الانم اونقدر درشت شده پیش من که هست همه میگن برادرته یا چمیدونم همسرته

این جوونا که معلوم نیست با کیا حرف میزنن معلومه عاشق هم میشن

همین بدنسازی میگن زیر ۱۸ سال باعث میشه کمتر قدش بلند شه😐اخه کدوم مربی به زیر ۱۸ سال تمرین میده؟والی ...

نه یسری حرکات ها تو بدنسازی قد کوتاه میکنن مثل پرس پا که پسر من سمتش نمیره بدنسازی اتفاقا به ترشح بیشتر هورمون رشد کمک میکنه