علیs4 مدیر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 893 عنوان خوابم نمیبره🎧😔 | مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 26 پست https://uupload.ir/view/moein_z_-_khabam_nemibareh_g65d.mp3/ به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهایهایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻 1403/06/01 | 03:55 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
علیs4 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 893 اره واقعا مگه میشه همه چی وول میکنن میرن تو هم پیام بدی انگار نمیشناسنت خودخواهن به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهایهایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15841 خودخواهن سنگدلنتهش میگن برای صلاح خودت بود قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
علیs4 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 893 سنگدلنتهش میگن برای صلاح خودت بود چ صلاحی رفبق دارم کلا نابود شدن.واسه خودش. راحته. رغتن چون احساسی نداره با خودش میگه یه چند روز ناراحته بعد خوب میشه😑میزنه پودرش میکنه باخاک یکسانش میکنه میگه خوب میشه به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهایهایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15841 چ صلاحی رفبق دارم کلا نابود شدن.واسه خودش. راحته. رغتن چون احساسی نداره با خودش میگه یه چند روز نارا ... فکر کنم از عذاب دادن لذت میبرم من یکی بود عاشقش شدم قشنگ ول میکرد من باز برمیگشتم بعد چندماه که قشنگ باز اوضاع خوب بود یهو ول میکرو قشنگ از ریشه قلبمو هدف گرفت دید من چقدر خرم قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
علیs4 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 893 فکر کنم از عذاب دادن لذت میبرم من یکی بود عاشقش شدم قشنگ ول میکرد من باز برمیگشتم بعد چندماه که قشنگ ... عمدی باشه یا غیر عمد هرکاری کنه از دل بیرون نمیره منکه اینجورم. به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهایهایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻
علیs4 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 893 فکر کنم از عذاب دادن لذت میبرم من یکی بود عاشقش شدم قشنگ ول میکرد من باز برمیگشتم بعد چندماه که قشنگ ... من با ادم درستی اشنا شدم خودم مقصر بودم اخلاق خودم بد بود به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهایهایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15841 من با ادم درستی اشنا شدم خودم مقصر بودم اخلاق خودم بد بود خوب چرا اخلاقتو ودرست نکردی به خاطرش؟مگه عاشقش نبودی قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15841 عمدی باشه یا غیر عمد هرکاری کنه از دل بیرون نمیره منکه اینجورم. منم هیچکس نمیتونه جاش بیاد حتی بعد این همه مدت قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
علیs4 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 893 خوب چرا اخلاقتو ودرست نکردی به خاطرش؟مگه عاشقش نبودی دیر متوجه شدم به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهایهایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15841 دیر متوجه شدم راه برگشتی نیس؟ قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
علیs4 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 893 راه برگشتی نیس؟ قکر نکنم باشه به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهایهایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15841 قکر نکنم باشه یک حرکتی بزن اگه چیزی داری ازش نزار بعدا شرمنده قلبت بشی تهش لااقل میدونی تلاشت وکردی قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤