faeiiiii مدیر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 2085 عنوان یه فالگیرهس | مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 63 پست فالمو میگیری 1403/06/01 | 00:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گربه_شرودینگر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 524 عزیزم برامنم هم میگیری من خودمم بلدم سوال دارم خاطی براتون هم میگیرم🥺 بیا خصوصی عزیزم
گربه_شرودینگر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 524 میشه برای من هم بگیری قبلا گفتی بفرستم فکر کنم فراموش کردی جواب بدی دوباره بفرست عزیزم
زیبا۱۱ عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 33924 گلم حسشو به من میگی؟ حسش به دوسدختر جدیدیش میگی؟ این پسره که امشب منو دید روم کراش زد؟
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9796 بیا خصوصی عزیزم عزیزم منم درخواست دادم قبول میکنی ❤️❤️ برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25357 ع آروم ومنطقیس حسود وبرونگرا ع حسی بهم داره؟تهس خوبه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
faeiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 2085 حالاحست روبگو ازتون قطع امیدکرده وروی فکرش جدیه اما شمابایداعتمادشو بدست بیارین تضمین بدین که قراره درست بشه مشکل
گربه_شرودینگر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 524 عزیزم منم درخواست دادم قبول میکنی ❤️❤️ درخواستت نیومده
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9796 ازتون قطع امیدکرده وروی فکرش جدیه اما شمابایداعتمادشو بدست بیارین تضمین بدین که قراره درست بشه مشکل به نظرت چی کارکنم پیام دادم جواب ندادالتماسش کردم جواب ندادچی بگم چی کارکنم ؟؟؟ برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
mastani81 عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 511 بیا خصوصی عزیزم عزیزم ایدی قبلم مینی خانوم به انگلیسی بود که مسدود شد اگه میشه با این اکانت بفرستم
faeiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 2085 به نظرت چی کارکنم پیام دادم جواب ندادالتماسش کردم جواب ندادچی بگم چی کارکنم ؟؟؟ زیادنبایدخودتونو عذاب بدید چون اون فکراشوکرده فقط حرف آخرتونو برای اتمام حجت بهش بزنین حالا حضوری خیلی بهتره وبعدش دیگه سمتش نرین چون مردا از زنایی که زیادبهشون بچسبن خوششون نمیاد ودوری شماباعث میشه کمی فکرکنه ودلتنگتون بشه
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9796 زیادنبایدخودتونو عذاب بدید چون اون فکراشوکرده فقط حرف آخرتونو برای اتمام حجت بهش بزنین حالا حضوری خی ... عزیزم ماچندماهه ازهم دوریم ومن بهش برای اتمام حجت پبام دادم وخواسام فرصت دوباره بدیم من دوتابچه کوچیک دارم ولی میگه نمیشه فقط جداشیم بچه هااینطوری بهتره براشون خودم نگه میدارم البته باپیام گفتم به نظرت امیدی هست برگرده ؟؟؟ برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
گربه_شرودینگر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 524 عزیزم ایدی قبلم مینی خانوم به انگلیسی بود که مسدود شد اگه میشه با این اکانت بفرستم شما تو گروهم هستی فکرکنمهمونجا بپرس
faeiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 2085 عزیزم ماچندماهه ازهم دوریم ومن بهش برای اتمام حجت پبام دادم وخواسام فرصت دوباره بدیم من دوتابچه کوچی ... عزیزم بنظرم حس شیشم رو بزارکنار بایدمنطقی نشست راجب این اتفاق فکرکرد ومشورت گرفتچون صحبت یه زندگیه نمیشه که باحس شیشم پیش رفت