2777
2789
عنوان

من یک پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 51 پست
دختر بد به چه درد من میخوره، دختر خوب منظورمه، یه جمله معروفی هست میگه، دخترای خوب با پسرای بد ازدوا ...

ن اصلا هم اینطور نیست.

قران میگه زنان خوب برای مردان خوب، زنای ناپاک هم برای مردای ناپاک و من هروز اینو با چشم خودم دارم میبینم

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
راستی، تعریف شما از خوب و بد چیه؟من خودم تعریف مشخصی دارم ولی میخوام نظر شما رو هم بدونم، اگه ممکنه.

تعریف خوب و بد نسبت ب اقایون یا خانومها؟

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ن اصلا هم اینطور نیست.قران میگه زنان خوب برای مردان خوب، زنای ناپاک هم برای مردای ناپاک و من هروز ای ...

یعنی شما معتقدی طبق قرآن مرد خوب زن خوب و مرد بد زن بد با هم ازدواج میکننن؟

It’s hard to beat a person who never gives up
یعنی شما معتقدی طبق قرآن مرد خوب زن خوب و مرد بد زن بد با هم ازدواج میکننن؟

بله

پسرای بد اکثرا چون با هزار تا دختر بودن براشون افتخاره و خیلی اعتماد به نفس میگیرن

اکثر دخترام به خاطر اینکه کمبود اعتماد به نفس دارن جذب آدمای خودشیفته و خود خفن پندار میشن دلیلش اینه!

ولی اگه دختری اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشه و در کودکی طرح واره تروما نداشته باشه ،با آدم درست وارد رابطه میشه ولی متاسفانه جامعه ایران زن ستیزه و اکثر دخترا کمبود اعتماد به نفس دارن و این چرخه مضحک تموم نمیشه