2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا چشمتون یا دلتون دنبال چیزی که مال شمانیست و متعلق به دیگران باید تجدیدنظر کنید

انشالله خیر 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
احتمالا چشمتون یا دلتون دنبال چیزی که مال شمانیست و متعلق به دیگران باید تجدیدنظر کنیدانشالله خیر

یعنی چی

خواب النگوبرای زن باردارچیه

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید

یعنی چیخواب النگوبرای زن باردارچیه

یعنی امکان داره شما الان یا در آینده مثلا وارد رابطه ای بشین یا به کسی دل ببندین که متعلق به یک نفر دیگه است یا چشمتون به وسیله یا چیزی باشه که متعلق به شما نیست یا حسرتش رو بکشید 

النگو برای زن باردار یعتی رزق و روزی فراوان برای خودش و بچش از نظر روزی بچش در آینده نباید نگران باشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خواب دیدم النگوهام زنگ زده و یکم کج شده

دوحالت داره 

یا توی زندگی تون یه وقایعی رو پشت سر گذاشتی یا داری میگذرونی که ذهنت رو درگیر کرده و دچار پریشونی و کینه نسبت به اطرافیانت شدی هم مراقب افکار خودت باش هم مراقب کینه اطرافیان باش بهت آسیبی نزنن 

یا هم اینکه وارد کاری شدی یا در آینده قصد داری وارد بشی و سرمایه گذاری کنی مراقب باش ضرر نکنی و مالت از دستت نره خدایی نکرده