2777
2789
عنوان

تقویت مژه

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم شما دانشجوی دندونی؟ درخواست دوستی دادم بهتون میشه قبول کنی؟

سلام اره چطور؟

درخواستی دریافت نکردم متاسفانه

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

عزیزم پستتون رو تو یه تاپیک دیدم . عکس یه دندونمو میفرستم خیلی مضطربم . میشه بگیر به پر کردن احتیاج ...

عزیزم من تازه ترم سه رو شروع کردم اجازه تجویز ندارم خدایی نکرده اگه اشتباه راهنمایی کنم مدیون شما میشم

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

عزیزم من تازه ترم سه رو شروع کردم اجازه تجویز ندارم خدایی نکرده اگه اشتباه راهنمایی کنم مدیون شما می ...

صبح خودم دندون پزشکی بودم گفت باید عصب کشی بشه میخوام ببینم هنوز آیا به عصب رسیده یا خیر

نه نمیگم تجویز کنید فقط میخوام بدونم آیا پوسیدگی به عصبم رسیده یا هنوز نرسیده 🥺

خیلی خوشحال میشدم اگه واقعا میتونستم کمکتون کنم ولی واقعا ممکن نیست

دوست عزیز بین من وشما صبح یکم بحث پیش اومد که خدارو شکر تاپیک تعطیل شد  هر کاری کردم نتونستم بدون صحبت باهاتون بخوابم چون کلاکم  پیش میاداینطور بشه     بهرحال نباید صحبت کش میدادم یا باید صبورتر میبودم امیدوارم دلگیری بین هر دومون  نباشه 🌹

دوست عزیز بین من وشما صبح یکم بحث پیش اومد که خدارو شکر تاپیک تعطیل شد هر کاری کردم نتونستم بدون صح ...

عزیزم اصلا اشکالی نداره البته منم یکم تند برخورد کردم ،نه هیچ دلخوری وجود نداره امیدوارم شما هم ناراحت نشده باشین♥️🌻

سلامت و موفق باشین.

سلام عزیزم ببخشید ی سوال داشتم ازتون میشه بگی چ کتابایی رو خوندید تا درصدات تو ازمون بالا اومد خواهرم پایه دهم هست و میخواد از تابستون دهم ب یازدهمش استفاده کنه همش میپرسه چ کتاب کمک درسی بگیرم کمکم کنه من خودمم رشتم تجربی بود ب جایی نرسیدم از این رشته ولی دوس دارم خواهرم برسه ممنون میشم راهنماییم کنی