2777
2789
منو میگین؟؟

بله

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
مرسی عزیزم.میدونم به علائم نباید دلخوش کنم ولی اولین باره که تاخیر دارم.گیسو من از سال 94 منتظرم.

مینا خیلی واست دعا میکنم..انتظار خیلی سخته..چه ۱ ماه چه ۱ سال چه ده سال..همین که آدم نمیدونه آخرش قراره بشه یا نه بزرگترین عذاب دنیاس..خدا بزودی دامنت و سبز کنه😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم.میدونم به علائم نباید دلخوش کنم ولی اولین باره که تاخیر دارم.گیسو من از سال 94 منتظرم.

خدا کنه باردار باشی و تا ۹ ماه پریود نشی😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مینا خیلی واست دعا میکنم..انتظار خیلی سخته..چه ۱ ماه چه ۱ سال چه ده سال..همین که آدم نمیدونه آخرش قر ...

مرسی همچنین عزیزم😍😍😍

خدا جونم ممنون که بازم فرشته هامو بهم برگردوندی.خودت مراقبشون باش
خیییلی شکم و کمرم درد میکنه عییین درد پریود و خیلی ببخشید همش ازم آب خارج میشه فقط همین البته خییل ...

سینه درد نداری؟

چه زود نشون داده  ...مبارکت باشه  ..بچه  ها یه سوال  میشه  کسی که  جلوگیری میکنه یه  کوچولودربره  بارداربشه. منظورمو  که فهمیدید

این روزها  میگذرد. اما  من ازآنها  نمیگذرم
سلام گیسو جون خوبی؟

سلام گندم جونم..خوبم عالی..تو چطوری مامان آینده؟😍😍😍

[QUOTE=46245121]خیییلی شکم و کمرم درد میکنه عییین درد پریود و خیلی ببخشید همش ازم آب خارج میشه فقط همین البته خییل ...

منم دوقلوهاموبارداربودم همینجوری بودم همش فکرمیکردم همین الانه پریودشم 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
چه زود نشون داده  ...مبارکت باشه  ..بچه  ها یه سوال  میشه  کسی که  جلو ...

بله حتما امکانش هست

دوستم  بچش  یکسالشه  جلوگیری  طبیعی داشته  ..دیشب  بی بی چکش  مثبت  شده  ازحالتهاش  بی بی گذاشته ..هنوزتوشوکه  فوری  هم دوتاخط افتاده  

این روزها  میگذرد. اما  من ازآنها  نمیگذرم