2777
2789
عنوان

کیا هیچ تفریحی ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 32 پست

اون‌تفریحی که اول ازدواج بدون‌ماشین میکردیم بعدها با دوتا ماشین هیچ وقت نکردیم خب پیاده برید با باتاکسی  اسنپ،الان سر هر کوچه ای یه فضای سبز هست هر چهار قدم یه مرکز خرید هست  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
چند نفرید مگه؟؟؟؟؟ خب با موتور اگه دونفر باشید چرا نتونید برید بیرون؟؟؟؟یا اصلا اسنپ بگیرید برید و ب ...

قبول نمیکنه شایدم دوست نداره منو ببره 

وگرنه چرا نشه ؟ همه اینارو بهش گفتم ولی ....

وقتی استوری کسایی میبینم ک الان بیرونن خیلی غصه میخورم حسود نیستما انشالله خدا بهشون بیشتر بده ولی خب طبیعیه آدم دلش بشکنه 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند نفرید مگه؟؟؟؟؟ خب با موتور اگه دونفر باشید چرا نتونید برید بیرون؟؟؟؟یا اصلا اسنپ بگیرید برید و ب ...

قبول نمیکنه شایدم دوست نداره منو ببره 

وگرنه چرا نشه ؟ همه اینارو بهش گفتم ولی ....

وقتی استوری کسایی میبینم ک الان بیرونن خیلی غصه میخورم حسود نیستما انشالله خدا بهشون بیشتر بده ولی خب طبیعیه آدم دلش بشکنه 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

دور دور هم دیگه لذتی نداره برامتفریحم یه سریاله که اونم شوهرم گیر داده نبین

چرا ؟ مگه سریال چشه؟

تفریح تو سرم بخوره ی زندگی معمولی راحت ن ارم چه برسه به تفریح

چطور مگه ؟ 

ماهم تقریبا جایی نمی ریم. خودم ولی عصرها می رم پیاده روی بعدش بستنی و چیزهای دیگه دوست دارم میخرم وروی نیمکت میشینم ومیخورم ، بهتر از خونه موندن

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

قبول نمیکنه شایدم دوست نداره منو ببره وگرنه چرا نشه ؟ همه اینارو بهش گفتم ولی ....وقتی استوری کسایی ...

حق داری عزیزم معلومه دلت میشکنه

دلت از سنگ که نیست روح آدم به تفریح نیاز داره

اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری کنار خونتون باشگاهی چیزی نیس؟؟ اینجوری حداقل سرگرم میشی خیلی روی روحیت تاثیر داره

یا مثلا خودت بری پیاده روی کنی

اون‌تفریحی که اول ازدواج بدون‌ماشین میکردیم بعدها با دوتا ماشین هیچ وقت نکردیم خب پیاده برید با باتا ...

نه ما مرکز شهر نیستیم ولی میشه با موتور رفت شوهرم قبول نمیکنه 

هوووفففف خیلی سخته وقتی خیلی عصبی میشم و بهم فشار میاد خودمو میزنم الان دارم موهامو مبکشم

ع یز دلم اگر بخوام بگم ی کتاب میشه، خونه کوچیک، بچه های جوون، بی پولی.....

دقیقا یکی از فامیلامون همین مشکلاتی داره میگم چرا تو فکر نیستی 

میگه بخدا دلم به این تفریح و بیرون رفتنمون خوشه وگرنه این نباشه ک دیوونه میشیم

حق داری عزیزم معلومه دلت میشکنهدلت از سنگ که نیست روح آدم به تفریح نیاز دارهاگه از لحاظ مالی مشکلی ن ...

نمیشه شرایطشو ندارم وگرنه اکه میشد حتما همین کار رو میکردم 

دقیقا یکی از فامیلامون همین مشکلاتی داره میگم چرا تو فکر نیستی میگه بخدا دلم به این تفریح و بیرون رف ...

خوش به حالش، که اینجوری غم وغصشو فراموش میکنه، من همه فکر وذکرم شده اینده بچه هام

چقدر زود دیر شد، حیف💔
واااا چرا خودتو بزنی؟؟؟؟من باشم خودم میرم بیرون واس چی اینقدر وابسته به شوهرتی؟؟؟

ندارم شرایطشو خونه ما مرکز شهر نیست 

و محدودیت داریم 

ندارم شرایطشو خونه ما مرکز شهر نیست و محدودیت داریم

خب مرکز شهر نباشه 

بالاخره وسط بیابون که نیستید

ضمن اینکه من باشم لباس می‌پوشم راه میوفتم میرم شوهرمم اگه فکر می‌کنه نزدیک خونه امن نیست می‌تونه دنبالم بدوه بیاد😏