سلام دوستان چند وقته ذهنم خیلی درگیره امدم از شماها سوال کنم چون میدونم بیشتریا تجربه دارن و میتونن کمکم کنن. من چند وقته عقد کردم و کم کم دارم اماده میشم برم خونه خودم قرار بود بریم یه خونه رهن کنیم ولی الان همسرم میگه بخریم مستاجر نباشیم و این حرفا همه میگن مستاجری خیلی سخته. قراره یه مقداری پدر من و پدر اون کمک کنن و یکم خودمون بذاریم. خونه ای که میخاستیم رهن کنیم جای خوب و متراژ بالا و نوساز بود حالا که بخایم بخریم یه جای معمولی و شاید ۷۰ ۸۰ متر باشه شما باشید چکار میکنید. مستاجری یعنی اینقدر بد و سخته؟؟ درضمن همسرم هم کارمنده و حقوق خیلی معمولی داره خودم همیشه خونمون بزرگ بوده و جای خوب شهر نمیدونم میتونم یا نه
یه تازه عروس تو فامیل داشتیم یه شعار داش میگف اگه خونه خودم باشع حاضرم برم تو 40 متریم بشینم اما حالا که مستاجرم 130 مترمیخام🥲البته در هر دو حالت محله خوب
نمیدونم ولی دوس داشتم
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره خب حرف خوبی زده ولی نمیدونم میشه بعدا اون خونه کوچیک بررگ کرد یا نه
اره میشه
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱