2777
2789
عنوان

کمک به یه تازه عروس😭😭 بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 36 پست

یه تازه عروس تو فامیل داشتیم یه شعار داش میگف اگه خونه خودم باشع حاضرم برم تو 40 متریم بشینم اما حالا که مستاجرم 130 مترمیخام🥲البته در هر دو حالت محله خوب

نمیدونم ولی دوس داشتم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خونه نخرین یکی دوسال دیگه حسرت به خونه ۴۰متری رو میخوری حتی شده ۶۰مترم باشه خیییلی بهتر از مستجریه مطمعن باش 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

مستاجری یعنی کار کردن برای پر کردن جیب صاحب خونه!

شما که میتونین قطعا خونه داشتن بهتره کم کم پس انداز میکنین وام میگیرین جای بهتر و بزرگتر میگیرین چرا مستاجری؟

آدم خر لنگ خودش رو سوار بشه  بهتر از اینه که اسب تک شاخ مردم رو برونه!

قطعا خرید خونه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ببین مستاجری جوری سرویست می کنه بگی طویله بدید بهم فقط مال خودم باشه

کل حقوقتون میره مال صاحب خونه مفت خور تا اخر عمرت باید وام بگیری اواره نشی

جوری مستجری سرویست می کنه خودتو فش بدی

کابوسه وحشتناکه 

یه تازه عروس تو فامیل داشتیم یه شعار داش میگف اگه خونه خودم باشع حاضرم برم تو 40 متریم بشینم اما حال ...

اره خب حرف خوبی زده ولی نمیدونم میشه بعدا اون خونه کوچیک بررگ کرد یا نه

خونه بخرین رفتین جلوتر بزرگ تر بگیرین توقعاتت بیار پایین یه اتاق از خودت میارزه به هزار تا قصر مردم

میدونی میترسم تا چندسالم نتونیم این خونه رو بزرگ کنیم واقعا هرسال بدتر از سال قبل

اره خب حرف خوبی زده ولی نمیدونم میشه بعدا اون خونه کوچیک بررگ کرد یا نه

اره میشه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

مستاجری یعنی کار کردن برای پر کردن جیب صاحب خونه!شما که میتونین قطعا خونه داشتن بهتره کم کم پس انداز ...

شوهرمم همین میگه ولی همش دلم یه خونه بزرگ میخاذ😑😑

ببین مستاجری جوری سرویست می کنه بگی طویله بدید بهم فقط مال خودم باشهکل حقوقتون میره مال صاحب خونه مف ...

راست میگییی؟؟ شاید چون خودم مستاجری نکشیدم نمیتونم بفهمم ولی همه میگن خیلی سخته همینه که دودل شدم😭