2777
2789
عنوان

کسایی ک بلو کارت دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 19 پست
شماره ای که برای پست میدی شماره خودتو نده.بعدم پست میاد زنگ نمیزنه.برای منو نبودم داده بود به هنسایه ...

ععع خب مرسی عزیزم ،،چیزی راجب سود سپردش میدونی؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نكسو كارت بگير 22% سود روزشمار ميده . اگر پولتو تو هر بانكي تو حساب بلند مدت بخوابوني اصل پولت بلوكه ميشه و هر ماه سودشو ميريزن به يه حساب كوتاه مدت . به اصل پولت دسترسي نداري . ولي نكسو كارت بگيري هم به اصل پولت دسترسي داري هم 22% سود روزشمار ميده . بانك ها سود ماه شمار ميدن . از همه لحاظ از بانك هاي ديگه بهتره . زير نظر بانك پاسارگاد هستش . 3 تا صندوق داره . صندوق سهامي . صندوق درآمد ثابت هديه . صندوق جهش . بايد از طريق صندوق درآمد ثابت هديه افزايش موجودي رو بزني . خودمم گرفتم . خيلي از حساب كوتاه مدت بانك هاي ديگه يا حساب هاي بلند مدت بهتره . 

نیاز ب امضای من نیست ؟

ن متم سفارش دادم مامانم گرفت خونه نبودم

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙