2777
2789
عنوان

پر کردن دندون

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 26 پست
چه خوب😃شما هنوز هم با آمالگام برای مراجعه کننده‌هاتون دندون پر می‌کنین؟

البته فعلا کار نمی کنم ولی بله آمالگام کار می کنیم مگر اینکه خیلی تو دید باشه یا بیمار خودش نخواد

ممنونم از دوستانی که تو تاپیک هام نظر میدن 💟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته فعلا کار نمی کنم ولی بله آمالگام کار می کنیم مگر اینکه خیلی تو دید باشه یا بیمار خودش نخواد

خیلی هم عالی.

فقط اگه از نظرتون مشکلی نداشت و راحت بودید می‌شه عکس از دندوناتون برام بفرستید که بتونم ببینم؟  البته اگه راحت بودید

خیلی هم عالی.فقط اگه از نظرتون مشکلی نداشت و راحت بودید می‌شه عکس از دندوناتون برام بفرستید که بتونم ...

برای چی می خواید؟ خیلی دندون پر شده دارم😆

اون که عیبی نداره، اتفاقا خیلی هم خوبه که پرشون کردین. آخه خیلی دوست دارم ببینم🥲😍 مخصوصا چون با ...

چشم اگه تونستم می گیرم تو یکی از تاپیک های خودم تگتون می کنم

بله اتفاقا سعی کردم ولی اصلا مشخص نبود

بهتره جلوی آینه بایستید، دوربین پشت موبایل به سمت دهان باشه و صفحه موبایل به سمت آینه. و دهان کامل باز باشه.  این طوری از طریق عکسی که توی آینه می‌بینید، می‌تونید بهترین فاصله و زاویه رو برای عکس گرفتن پیدا کنید. با فلش بهتره که نور کافی باشه، و برای راحتی بیشتر می‌تونید دوربین گوشی رو روی تایمر ده ثانیه بذارید. 

یه دونه عکس از کل دندونای بالا، و یکی هم از پایین اگه باشه خیلی بهتر مشخص می‌شه.

یه دونه عکس رو به عنوان نمونه براتون می‌فرستم که ببینید. ممنون