2777
2789

آره. رونالدو. خیلی فقیر بود.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما که از اول همونیم هیچ رشدی نکردیم .

خاک برسرمون 

ولی خالم وضعش خیلی بد بود خیلی 

نون نداشتن واس خوردن 

ولی شوهرش رفت ضایعاتی کار کرد 

یواش یواش وضعشون سامان گرفت 

الان اووو یه عالمه اموال دارن 

خونه باغ ماشین 

وضعشون خیلی خوبه 

بنظرم به عرضه هم ربط داره 

بعضیا عرضه دارن مخشون کارمیکنه باید چیکار کنن 

بعضیا عین شوهر من ...

یکی از فامیلای ما فقیر نبود ولی یهو خیلی پولدار شد.‌یه خسارتی بهش وارد شد سرکارش یهو چند میلیارد بهش دادن.یه بخشیشو گذاشت بانک فقط الان چند صد میلیون ماهانه از سپردش درامد داره

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

مثلاً من خودم تو بچگیم خیلی فقیر بودیم یعنی حتی هیچ پول یا خوراکی برامدرسه بهم نمیدادن یا فرم مدرسه ...

بخاطر همین تا دیپلم گرفتم رفتم سرکار خودمو خواهرم البته بابام سرکارمیرفت ولی حقوقش کم بود منو خواهرم باهم کلی وسیله خونه میخریدیم لباس برا خودمون ومامان بابام میگرفتیم وسایل خوراکی

نه تو اطرافیان خودتون یا مثلاً خودتون آدمای معروف که همه میشناسن

مورد خاصی به ذهنم نمیرسه که عجیب باشه. در حد متعادل رشد بوده اما نه خیلی. اینجوری دیدم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ما که از اول همونیم هیچ رشدی نکردیم .خاک برسرمون ولی خالم وضعش خیلی بد بود خیلی نون نداشتن واس خوردن ...

اره ضایعاتی هم میگن خیلی درآمد داره همسایه ما شوهرش ضایعاتی دوتا خونه دارن شاسی بلند دارن یه نیسان هم دارن که مرد باهاش کار می‌کنه ولی انگار باید بدونی کجا وچجوری کارکنی

باسلام نامزد پولدار🫠🤣🤣

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️