۲۴ سالمهنمیدونم امیدوارم همینجوری بمونیم چون وقتی نباشه و عصبی باشم از دستش مثل دیوانه ها میشمخودشم ...
فهمیدم سنتو ایشالا همینجوری بمونی بستگی به اخلاق همسرت داره اگه مثل همسر من باشه خدایی نکرده که مطمعن باش تغییر میکنی ولی اگه مهربونه احتمل زیاد همینجوری خواهی موند🥰 منم تا ۳۰ سالگی همین بودم الان دیگه نمیتونم روحیاتم عوض شده 🥺
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
فهمیدم سنتو ایشالا همینجوری بمونی بستگی به اخلاق همسرت داره اگه مثل همسر من باشه خدایی نکرده که مطمع ...
اوه پس شما خیلی از من بزرگترین😅
عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه
عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه
عزیزم فکر نکن به منم جواب میدهمن افسردگی و استرس گرفتمشوهرم به شدت ایگنور ام میکنه و کل سال دو بار ا ...
مردا چشون شده واقعا فقط حق رو به خودشون میدن تا یکم رابطه دیر میشه صداشون درمیاد و ادای بدبختا رو درمیارن عوضش نمیفهمن که همون اندازه که اونا به س ک س نیلز دارن ما هم به محبت نیاز داریم
واقعا کاش از بچگی براشون دوره میزاشتن لااقل اینقدر ما عذاب نمیکشبدیم