2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برعکس شوهر من آنقدر بچه دوست داره هشت ماه عروسی کردم از همون اول هم جلوگیری نکرد فعلا نشده البته دعا کنید بشه ممنون

خدایا شکرت فقط نی سالم باشه دیگه هیچی نمی‌خوام ،۹فروردین میرم سونو. قلب دعا کنید

منم دلم نمی‌خواست آخه سنم کمه ۱۸شوهرم۲۷ولی آنقدر حرف زد گفت بلاخره میخوای بیاری سنت می‌ره بالا سن من زیاده دلم بچه می‌خواد البته اینم گفت که قانع شدم گفت الان همه چی عوض شده درس علم بچه ها اعقایدشون الان باهاش هم خونی داری ولی چندسال بعد میشی عقب مونده از جامعه از نظر بچه هیچی بلد نیستی

خدایا شکرت فقط نی سالم باشه دیگه هیچی نمی‌خوام ،۹فروردین میرم سونو. قلب دعا کنید

همسر منم بعد شش سال زیاد راضی نبود میگفت اولا اصلا بچه نمیخوام خودمون دوتایی داریم کیف میکنیم چیزی کم نداریم دوما اگر بخوام هم الان زوده .دو سه سال دیگه

ولی من خیلب نی نی دوس دارم یه مدت باهاش صحبت کردم راضی شد ولی با این وجود ته احساسش اینه که من خواستم نه اون ،حتی یه بار بحثمون شد همینو گفت😕

بنظرم بذار به جایی برسه که اون بخواد .فردا پس فردا حرف زیاده توی زندگی

"تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...

سلام به همگي،ببخشيد من نبودم،الان اومدم خوندم تاپيكهاي شما رو. ببينين من دوست ندارم با گول زدن باشه و كاندوم سوراخ كردن و قرص نخوردن و اين جور داستانها،دوست دارم به جايي برسه كه خودش بياد و بگه كه بچه دار بشيم. من ٣٠ سالمه،اونم ٣٧ سالشه.، الان ٦ سال مي شه زندگي مشترك داريم. به نظرتون من ديگه هيچ حرفي از بچه نزنم خودش مياد و مي گه كه بچه بياريم؟؟؟

چند سالتونه؟؟؟ چند وقته ازدواج کردین؟ شرایطتون واسه اومدن بچه مناسبه؟؟؟

من ٣٠، شوهرم ٣٧

٦ ساله ازدواج كرديم.

از نظر من شرايطمون براي آوردن بچه بد نيست،خونه از خودمون داريم،كار هم داره شوهرم،كار آزاد،ولي از نظر اون شرايطمون براي بچه آوردن خوب نيست.