2777
2789
عنوان

چقدر دوست دارم دماغمو عمل کنم🥺😑

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 91 پست
وای چقدره خوشگلییییی 😍😍😍خیلییی خوبه 😍😍🤩🤩دکترتونو میشه بپرسم؟

دکتر فرشاد زارعی عزیزدلم من خرم آباد عمل کردم ولی خونمون تهرانه  و اینکه مامانم بزرگم خرم آباد بود برا همین رفتم اونجا و اینکه ارزون ترم بود ۵۰ تومن  دادم مامانمم اونجا نمیه فانتزی عمل کرد

کاربری دست دو خانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کجا عمل میکنین انقد گرونه دوستای من عمل کردن نهایت گرونترینش ۳۰ تومن شده

من باید از شهرستان برم 

دوستم پارسال رفته بود شیراز یکی از دکترای معروف ۸۵ پاش در اومده بود من اگه بخوام زمستون عمل کنم حداقل ۱۲۰ میشه دیگه🥲

هیچ عوارضی هم نداره مامانمم عمل کرده ولی اون نمیه فانتزی و منم فانتزی عمل کردم

من ی مستند دیدم از عوارضی ک ب جا میذاره

ب علاوه اینکه همسرم ومادرم اینام مخالفن ب شدت وهمش ن میارن

این وسط من گیر افتادم

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

بچه ها های استرسی به خودت ندید من سال آخر داشنگاه بودم برا دندانپزشکی خوندن و تموم شد و ۱۸ سالمه و عمل کردم شما که ماشالله سنتون ار منم بیشتره و شما قراره بیهوش بشی هیچی نمیشه به خودتون امید بدید و اینکه درکتون میکنم منم اینطوری بودم

کاربری دست دو خانم

من ی مستند دیدم از عوارضی ک ب جا میذارهب علاوه اینکه همسرم ومادرم اینام مخالفن ب شدت وهمش ن میارناین ...

نه دست دکترم ماشالله خوله تموم فامیل هامونم مثل منو مامانم رفتن پیشش همه عالی بودن

کاربری دست دو خانم