2777
2789
چرا خرس قهوه ای؟ بیچاره

البته دوست دارم بذارم.ولی شوخی کردم نذاشتم.میترسم ببینه یا کسی ببینه حرف برنن.ی چیز دیگست اسمش تو گوشیم

علتشم چون چاق هستن و قهوه ای هستن رنگ چشم, ریش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر خودتم بگو

من دعواکرده بودیم پاکش کردم البته عزیزم بودالان دوباره میخوام یه چیزجدیدسیوکنم نمیدونم چی

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...  
الان .... سیوش کردم. ینی اسم نذاشتم.نمیخام زیادوابستش شم. اون نفسم سیوکرده😑😐😒

چ جالب بعداگه بپرسه چی میگی بهش ناراحت نمیشه؟

چ جالب بعداگه بپرسه چی میگی بهش ناراحت نمیشه؟

اصلاگوشیمونگانمیکنه.

ولی اگه یروز نگاه کنه میگم ازاخرین روزکه قهربودیم یادم رفته عوض کنم ببخشید الان عوض میکنم.

اونم باخودش فکرمیکنه چقدقهرکردن بده😁

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
چه جالب همه همه چی سیو کردن الا اسمِ طرف😂😂😂 همسرم منو مرضیم سیو کرده منم اونو ...جون ما چقدر عج ...

وای سلام مرضیه جون شمامامان آیه این؟من بیشترتاپیکاتون خوندم البته اونموقع عضونبودم قبل اززایمانتون وبه دنیااومدن نی نی قشنگت حالش خوبه؟ازطرف من ببوسش 

چه جالب همه همه چی سیو کردن الا اسمِ طرف😂😂😂 همسرم منو مرضیم سیو کرده منم اونو ...جون ما چقدر عج ...

اقای ما مبگه دوست ندارم اسم کوچیکت تو گوشیم باشه و شمارت ی وخ دست کسی بیفته😐حالا جالبه اصلا هم تعصبی نیست خیلی مرد خوبیه وجالبترش اینه اسمم رو آرامشم تو گوشیش گذاشته اخه اینکه تابلوتره خخخخ

البته قبلا فامیلم بود.

وای سلام مرضیه جون شمامامان آیه این؟من بیشترتاپیکاتون خوندم البته اونموقع عضونبودم قبل اززایمانتون و ...

سلام عزیزم خوبه شکرخدا

ممنونم ازت خالهء مهربون😍

.Pain🔥you made me a believer

اقای ما مبگه دوست ندارم اسم کوچیکت تو گوشیم باشه و شمارت ی وخ دست کسی بیفته😐حالا جالبه اصلا هم تعصب ...

من همسرم بسیار مذهبیه اما هم اسمم رو سیو کرده هم عکسم رو گذاشته روی زنگم البته عکس باحجاب پس ما خیلی خیلی عجیبیم😂😂😂😂

.Pain🔥you made me a believer