2777
2789
عنوان

گزارش قولد🤭😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 30 پست

اما حق داشتنا 🤣

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان دیدم مردم و سر کار بزاری نباید گزارش بخوری ؟

من سرکار نذاشتم 

مگه گفتم بیاید عکس خودم رو بزارم؟؟؟؟؟

شما یه جا پیام منو پیدا کن گفتم قراره عکس خودم بزارم 

حالا با این حرفا به جایی نمی‌رسیم ولش کن نی نی یار خودش حل میکنه

خدا با من است...❤️
اصلا برا خودش هم بزاره اصلا بهش مربوط نیس اگ مخالف می‌تونه نیاد

مسئله این نبود که چرا عکس غروب گذاشته، مسئله این بود که بعد از یک ساعت از عضویتش او‌مده تاپیک عکس گذاشته و تو تاپیکش نمیگه که عکس غروبه، خب این رو میتونه پست اول بذاره یا نهایتا صفحه ی اول ، نه که وایسه بیست صفحه بره جلو بعد بیاد یه عکس غروب بذاره وقت بقیه رو بگیره، مشخصا دنبال بازدید بود 

از اون روز هم مدام مزاحم من میشه و تگم میکنه 

سلام عزیزان 

ببخشید من نمیدونستم باید کدومتون رو تگ کنم تا به این موضوع رسیدگی بشه. این کاربر سه روز پیش یک ساعت بعد عضویتشون تاپیک عکس گذاشتن و تو تاپیک عنوان نکردن که عکس غروبه، بعد اینکه صفحات رفتن جلو و کلی وقت بقیه گرفته شده عکس غروب گذاشتن، سرکار گذاشتن بقیه اخلاقی نیست، منم گزارش زدم براش. حالا موضوع انقدر مهم نبوده ولی الان از اون روز مدام من رو زیر تاپیکای مختلف تگ میکنن و مزاحمم میشن، امروز هم اومدم میبینم باز یه تاپیک زدن که مردم بیان منو گزارش بزنن تعلیق شم 😁. ممنون میشم رسیدگی کنید چون خسته شدم این چند روز 

@niniyar_2  

@niniyar_1  

@niniyar_5  

@niniyar_3  

سلام عزیزان ببخشید من نمیدونستم باید کدومتون رو تگ کنم تا به این موضوع رسیدگی بشه. این کاربر سه روز ...

سلام اگر مجدد تکرار شه کاربریشون برای تحریک و آزار کاربران ۳ روز تعلیق میشه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلام عزیزان ببخشید من نمیدونستم باید کدومتون رو تگ کنم تا به این موضوع رسیدگی بشه. این کاربر سه روز ...

خیلی حسودی 

خدا شفاتون بده خیلی مریضی خیلی 

به احترام اربعین ان شاء الله شفا پیدا کنین 

واقعا متاسفم واسه رفتار بدتون من شمارو نمیبخشم...به دلم ضربه زدی 

می‌خوام برم کربلا حتما اونجا واست طلب شفا میکنم نگران نباش 🙏🏼لطفاً تاپیک منم دیگه نیا به جرم مزاحمت گزارش بهت میقولونم 

یا حسین ✋🏼

خدا با من است...❤️

ان شاء الله شفا پیدا میکنی لطفاً انقد کرم نریز کرمت خودتو میگیره یوقت 

کربلا رفتم واست دعا میکنم شفا پیدا کنی 

لطفاً دست از سر من بردار من دوست ندارم با آدمای حسود صحبت کنم از این جور آدما خوشم نمیاد معلوم نیست از کجا اومدی سایت مثل عقده ای ها رفتار میکنی هی گزارش میکنی واقعا مریضی...ما باید باهم دوست باشیم نه این که تا چیزی شد همو گزارش کنیم واقعا کارتون زشته..حلالت نمیکنم 

عاجزانه از امام حسین خواهش میکنم این دل سیاه و پر کینه رو ازت برداره

خدا با من است...❤️

دل سیاه و کینه ای خیلی بده از اون بد تر حرصی بودن و حسادته

خدایا به احترام ماه سفر خودت همه مریضا رو شفا بده 🤲🏼الهی آمین 💗🤲🏼

لطفاً تاپیک من پیام نده دوست عزیز من بیکار نیستم با تو حرف بزنم 

خدا با من است...❤️