mahhla مدیر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 7436 عنوان نی نی یار جان لطفا رسیدگی کنید | مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 25 پست 1403/05/31 | 07:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha__etemad عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 4796 حرفایی که پاورقی میگه رو باور نکن 😊 چند ماه خارج از ایران تا حالا زندگی کردید؟ درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)
mahhla مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 7436 عزیز دلم کسی الکی فحش نمیده اینو میفهمم شما رفتین تو تاپیکش توهین کردین الان هم براش تاپیک زدین شما عنایت میکنین یه نکاه بندازین از همون ابتدا؟خانم من مریضم مکه بخوام توهین کنمبخدا که کاری به کارش نداشتم خودتون ملاحظه بفرمایید اصلا
raha__etemad عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 4796 باور کن طرف همسن بچه خودمه جز کتابای دبیرستانش فکر نکنم کتاب دیگه خونده باشه یا جز عوارضی شهرشون اون ... ولش کن تو توهمهوام میلیاردی 😂این بدبخت ها وام صد میلیونی هم به چشم نمیبینن درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)
mahhla مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 7436 ولش کن تو توهمهوام میلیاردی 😂این بدبخت ها وام صد میلیونی هم به چشم نمیبینن فکر کن با یه لباس گل گلی نشستی رو مبل داری چاییتو میخوری با حساب ۵ ، ۶ میلیونی بعد یکی اومده میگه هزاران میلیارد وام بردینو چمیدونم چیکار کردین😂😂
باراننننننااااا عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 7529 شما عنایت میکنین یه نکاه بندازین از همون ابتدا؟خانم من مریضم مکه بخوام توهین کنمبخدا که کاری به کارش ... بعضیا همینجوری هستن اهمیت نده بهشون
mahhla مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 7436 بعضیا همینجوری هستن اهمیت نده بهشون منم کاری نداشتم همونجور که گفتی ولی از یجایی به بعد طرف فکر میکنه مثلا حقی به گردنت داره که تو نباید بهش حرفی بزنی
mahhla مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 7436 بعضیا همینجوری هستن اهمیت نده بهشون با چندنفر دیگه هم ذرگیر شده الان سر اینکه اونا گفتن چرا تحمل نظرات بقیه رو نداریبرو نکاه کن توروخدا چه حرفای بی ربطی میزنه🤦🏽♀️
باراننننننااااا عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 7529 با چندنفر دیگه هم ذرگیر شده الان سر اینکه اونا گفتن چرا تحمل نظرات بقیه رو نداریبرو نکاه کن توروخدا ... وای چقد آدم مریضی هستش 😂😂
faaisa عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 4009 باور کن طرف همسن بچه خودمه جز کتابای دبیرستانش فکر نکنم کتاب دیگه خونده باشه یا جز عوارضی شهرشون اون ... نه توی مجازی نه توی زندگی واقعی، جواب هرکسی را نباید داد، با هرکسی نباید بحث کرد، هرکسی را نباید نصیحت کرد، با هرکسی نباید تجربیاتت را در میون بذاری.وقت و اعصابتون اینقدر بی ارزش نیست سر موضوع کم ارزشی بخواد از بین بره.
نسترن2023 عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 6300 ببین من خودم از دست این مملکت دلم خونه و به هیچجا وصل نیستم، ولی تجربه ی زندگی را هر دو جا دارم و ح ... چرا اومدی اینجا پشت سرم حرف میزنی؟ ای بابا، به خودم میگفتی 😂😂😂😂