2789
عنوان

توهم ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 23 پست
خیلی خوندم گفته اینا علایم اولیشه میدونم ندارم ولی وسواسشو دارم

نداری،مطمعن باش،یه بیماری به سختی از کسی میگیری،یا از تیغ مشترک استفاده بشه یا رابطه جنسی ،خون شخصی که ایدز داره به خونت بخوره ،نگران هیجی نباش،

ایدز علاعم ظاهری نداره،سیستم ایمنی ضعیف میشه بدنت مقاومت نداره در برابر ویروس،میکروب،تو رو خدا هر چی ...

من مقاومت بدنم خوبه زود مریضی نمیگیرم معمولا ‌

تو از کجا میدونی اینارو‌عزیزم؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نداری،مطمعن باش،یه بیماری به سختی از کسی میگیری،یا از تیغ مشترک استفاده بشه یا رابطه جنسی ،خون شخصی ...

مرسی از دلداریت عزیزم 

تازه دندانپزشکم اصلا دوس ندارم برم اگه برم ببین چه توهمایی میزنم دیگه دیوونه میشم 😩

لوزه هامو‌که نکاه میکنم انگار روشون برجستگیای کوچولو‌داره مثل جوش زیر پوستی هر چی میخورم انگار میره ...

چقدر علائمت شبیه منه. اتفاقا منم امروز می‌خواستم دوباره برم دکتر پیگیر بشم ولی بعد گفتم زیادی حساسیت نشون میدم دیگه نرفتم. 😅

چقدر علائمت شبیه منه. اتفاقا منم امروز می‌خواستم دوباره برم دکتر پیگیر بشم ولی بعد گفتم زیادی حساسیت ...

اون سنگ لوزه فک میکنم همون غذاهایی هست که میره جمع میشه داخل لوزه ها سفت میشه تبدیل به سنگ‌میشه شاید منم داشته باشم و‌اون جوشا به خاطر همین باشه 

اون سنگ لوزه فک میکنم همون غذاهایی هست که میره جمع میشه داخل لوزه ها سفت میشه تبدیل به سنگ‌میشه شاید ...

آره ممکنه. برای منم همیشه نیست. بعضی وقت‌ها هست و بعضی وقت‌ها نه. و اینکه من دقت کردم وقتی‌هایی که صورتم جوش می‌زنه غده لنفاویم بزرگتر میشه. حالا دقیق نمی‌دونم بخاطر جوشه یا سنگ لوزه. اگه بخاطر جوش صورتمه پس اون جوش‌های روی گلو چی هستن؟ اینم برام سواله... 

آره ممکنه. برای منم همیشه نیست. بعضی وقت‌ها هست و بعضی وقت‌ها نه. و اینکه من دقت کردم وقتی‌هایی که ص ...

والا نمیدونم ولی اگه رفتی دکتر جوابشو‌به‌منم‌بگو‌حتما 

منم یه چیز گرد مثل غدد لنفاوی زیر دندونای چپم دارم بعضی وقتا درد میکنه با دستم تکون میخوره از وقتی کرونا گرفته بودم دراومده همونطوری مونده