2777
2789
عنوان

چرا بیدارین🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 45 پست
من عادت کردم دو ماهه خدایا برا مدرسه چ کنم

وای منم منم نگران مدرسم، من صبح ها تازه میخوابم، در حالی که موقع مدرسه، صبح باید بلند بشم، برم مدرسهه، کاملا بی خواب میشم.🥲

کاربری دست چندنفره🤍🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اینکه امروز سرکار خیلی خسته شدم و واقعا انرژیم رفت اما کلا چندوقتیه ساعت خوابم بهم ریخته خوابم نمیبره و الان می‌خوام برم کتاب بخونم تازه😅 کتاب خوندن تو آرامش شب خیلی خوبه:)

من تو جاده ام تو راه برگشت از کربلا

به به قبول باشه زیارتت ، ما که لیاقت طلبیده شدن نداریم

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

بچم بغلم داره شیر میخوره منتظرم تموم شه شیشه شیرشو بشورم بعد بخوابم و گرنه همرو میریزه رو تخت

الان نیاز دارم یه بچه کوچولو بغلم باشه 🥺😂

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

هویجم‌تموم شده مگه این شکم بی صاجاب میزاره چیزی بمونه

چون تا دیر وقت بیداری بعد رژیمم هستی هویج خیلی خوبه کالریش خیلی کمه فیبر هم داره سیرت میکنه عذاب وجدانم نداری که حالا رژیمتو شکستی

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

چون یه تنبل گشادم که تکلیف مقاله ام رو دقیقه نود انجام میدم

سلام گشاد

با اینکه امروز سرکار خیلی خسته شدم و واقعا انرژیم رفت اما کلا چندوقتیه ساعت خوابم بهم ریخته خوابم نم ...

کتاب خوندن تو تاریکیِ شب ، با نور شمع و کنار پنجره یکی از مورد علاقه ترین کارامه

الان نیاز دارم یه بچه کوچولو بغلم باشه 🥺😂

عزیزمم 😍😂

انشاالله به زودی عزیزمم 

یه بچه سالم و تپلی ♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
عزیزمم 😍😂انشاالله به زودی عزیزمم یه بچه سالم و تپلی ♥

ایشالله ولی اول باید باباشو پیدا کنم

ایشالله ولی اول باید باباشو پیدا کنم

پیدا میشهه نگران نباش 😂

ولی یه درست حسابیشو پیدا کن 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
پیدا میشهه نگران نباش 😂ولی یه درست حسابیشو پیدا کن

دیگه جامعه طوری شده نمیشه خوب و بد از هم تشخیص داد ، گرگ زیاد شده ، منم که گوسفند میترسم بخورنم😂