2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 71 پست
عزیز دلم من خیلی ‌وقته که اینستام را حذف کنم🥲

کار خوبی کردی عزیزم 😅💕

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

سلام عزیزم خوبی ؟ میگم عزیزم من ی پیج اینستاگرام زدم می‌خوام شروع به فعالیت کنم ، اگه دوست داشتی ممن ...

سلام گلم خداروشکر شما خوبی

چشم حتماً بعد از کنکور و امتحانات که اینستاگرام رو نصب کردم فالوت میکنم،در حال حاضر اینستاگرام رو پاک کردم.

خیلی ممنون از لطفت عزیزم⁦🙏🏻⁩💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم خوبی ؟ میگم عزیزم من ی پیج اینستاگرام زدم می‌خوام شروع به فعالیت کنم ، اگه دوست داشتی ممن ...

و همچنین سوالی دارم

اگر مشکلی نداری میتونم تراز زبان تخصصیت رو بدونم(جدا از تراز فرهنگیان)؟
به نظرت حداقل با چندتا جواب درست امکان قبول شدن هست؟
چون منم امسال می‌خوام کنکور زبان فرهنگیان شرکت کنم و به زبان علاقه دارم ممنون میشم راهنمایی کنی،التماس دعا💖⁦🌸

سلام گلم خداروشکر شما خوبیچشم حتماً بعد از کنکور و امتحانات که اینستاگرام رو نصب کردم فالوت میکنم،در ...

ممنون عزیزم ،لطف میکنی 😍

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

و همچنین سوالی دارماگر مشکلی نداری میتونم تراز زبان تخصصیت رو بدونم(جدا از تراز فرهنگیان)؟به نظرت حد ...

نه چه مشکلی ، ترازم 7123 بود 

سوالات پارسال سخت بود من 24 درصد زدم

اما من کلا 2 سال بود تست زبان کار نکرده بودم فقط سال دهم کار کرده بودم و دیگه کار نکردم 

نه چه مشکلی ، ترازم 7123 بود سوالات پارسال سخت بود من 24 درصد زدماما من کلا 2 سال بود تست زبان کار ن ...

درسته سوالات پارسال سخت بود اما خیلی تراز خوبی کسب کردی⁦👌🏻⁦👏🏻⁩

و اینکه زبان سال دهم کار کردی یعنی هم کتاب های مدرسه رو میخوندی و هم منابع زبان تخصصی کنکور؟

روی چه مباحثی تمرکز بیشتری داشتی؟

درسته سوالات پارسال سخت بود اما خیلی تراز خوبی کسب کردی⁦👌🏻⁦👏🏻⁩و اینکه زبان سال دهم کار کردی یعنی ...

ممنون عزیزم . 

من تا سال یازدهم برای عمومی کنکور تست کار میکردم اما بعدش که از کنکورحذف شد نرفتم سراغش 

کتاب مدرسه رو اره میخوندم اما فکر کنم برای گرفتن درصد توی کنکور زبان نکات توی کتاب زبان نوشته شده اما خب به هر حال اگه کلی تست کار کنی مطالب مرور میشه برات و میدونی چیجوری تست کار کنی . 

به نظرم سوالات کنکور های چندسال اخیر زبان رو کار کن و تحلیل قوی ای از ی ویدیو یا pdf ببین 

ممنون عزیزم . من تا سال یازدهم برای عمومی کنکور تست کار میکردم اما بعدش که از کنکورحذف شد نرفتم سراغ ...

سلام خوبی عزیزم من همونی هستم که پارسال ازت درباره فرهنگیان راهنمایی خواستم،پیام دادم که بگم منم فرهنگیان رشته زبان انگلیسی قبول شدم خیلی ممنون از راهنمایی هات، ان‌شاءالله خدا خیرت بده همکار عزیز،در پناه خدا🌸🥰

سلام خوبی عزیزم من همونی هستم که پارسال ازت درباره فرهنگیان راهنمایی خواستم،پیام دادم که بگم منم فره ...

سلام قشنگم ممنونم تو خوبی ؟ 

وای خیلییییی خوشحال شدم برات 😍😍😍

از ته دل تبریک میگم بهتتتت خانم معلم 😍😍😍💞

شکرخدا گلی تشکرقربونت بشم عزیزی💖🎀

زنده باشی قشنگم 💞