2777
2789
عنوان

چه خصوصیتی خیلی مهمه تو ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 57 پست
دقیقا منم خیلی بدم میاد حس میکنم اصلا بخاطر شغل میان نه بخاطر خوده آدم واقعا هم بخاطر بی عرضگیشونها

نمیدونم چرا من از هر خصوصیتی ک بدم میاد دقیقا کسایی میاند با همون خصوصیتا حس میکنم کسی ک باب دل من باشه اصلا نیست

نمیدونم چرا من از هر خصوصیتی ک بدم میاد دقیقا کسایی میاند با همون خصوصیتا حس میکنم کسی ک باب دل من ب ...

منم بخدا ی خواستگارایی ک اصلا ب دلم نمیشینن اصلا شرابطشون نزدیک ب چیزی ک مدنظرم هم نیست 

چند سالته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بخدا ی خواستگارایی ک اصلا ب دلم نمیشینن اصلا شرابطشون نزدیک ب چیزی ک مدنظرم هم نیست چند سالته

من ۳۴ولی همیشه تابحال هیچکدوم اونکه باید باشه نبود..ادم سختگیریم نیستم ولی یه چیزایی برام مهم بوده..نمیدونم بعضیا چقدر راحت جور میشه ازدواجشون براحتی

من ۳۴ولی همیشه تابحال هیچکدوم اونکه باید باشه نبود..ادم سختگیریم نیستم ولی یه چیزایی برام مهم بوده.. ...

اره نمیدونم چرا واسه بعضیا انقدر راحت واسه یسریا هم سخت میشه 

اره ادم خودش یجور زندگی میکنه حرفای اطرافیان ادمو آزار میده بخدا این مردم آرامش زندگی ادمو گرفتن

خیلی ...من ازشون فراریم چون پدرم ندارم همه شدن دلسوز من ولی حالمو بهم میزنن خوشم نمیاد به هر قیمتی ازدواج کنم

خیلی ...من ازشون فراریم چون پدرم ندارم همه شدن دلسوز من ولی حالمو بهم میزنن خوشم نمیاد به هر قیمتی ا ...

منم دوس ندارم با هر کسی ازدواج کنم ک مثلا ازدواج کرده باشم ک از دید بقیه خوشبخت به نظر برسم ولی خودم احساس خوشبختی نکنم 

ان شاءالله ی ادم خوب باب دلت بیاد تو زندگیت از این چیزا راحت بشی 

منم دوس ندارم با هر کسی ازدواج کنم ک مثلا ازدواج کرده باشم ک از دید بقیه خوشبخت به نظر برسم ولی خودم ...

من ک خستم از دعا ...خیلیا میبینم نه معتقدن ن چیزی راحت به همه چی میرسن حتی دیدم ن نمازی ن چیزی بیحجاب با ی دور تسبیح فوری ب حاجتش رسیده....

من ک خستم از دعا ...خیلیا میبینم نه معتقدن ن چیزی راحت به همه چی میرسن حتی دیدم ن نمازی ن چیزی بیحجا ...

ادم میمونه دلیل چیه هر چی فکر کردم به چیزی نرسیدم 

ولی باز بخواه از خدا توکل کن 

ما پارسال رفتیم کربلا ی خانمی بود میگفت ۱۴ سال بچش نمیشد حتی دفعه دومش بود امدن کربلا با همسرش ولی چند روز پیش باخبر شدم باردار شد و بچش ب دنیا اومده اسمشم گذاشتن ابوالفضل ناامید نشو ناامیدی از شیطانه توکلت ب خدا باشه خدا نظر کنه همه چیز جور میشه 

ادم میمونه دلیل چیه هر چی فکر کردم به چیزی نرسیدم ولی باز بخواه از خدا توکل کن ما پارسال رفتیم کربلا ...

شما قسمتتون نشد برید کربلا؟والا من کربلام رفتم همه حاجت روا شدن جز من

شما قسمتتون نشد برید کربلا؟والا من کربلام رفتم همه حاجت روا شدن جز من

چرا من رفتم 

گفتم ک نا امید نشو 

اون خانومه هم دفعه دومش بود 

باور کن حتی تفنگ هم خرید بود همه بهش میگفتن از کجا میدونی پسره اصلا مثل ی معجزه چ ن ایمام داشت ک میشه  ما اواخر مرداد رفتیم امسال مرداد بچش بغلشه خدا واست بخواد دعا درگیر بشه میشه هیچ وقت ناامید نشو 

ادم میمونه دلیل چیه هر چی فکر کردم به چیزی نرسیدم ولی باز بخواه از خدا توکل کن ما پارسال رفتیم کربلا ...

فکر کردم امسال میخواستید برید کربلا نگو پارسال رفتید...البته من حس کربلا و بین الحرمین دوست داشتم محض حاجتم نرفتم ولی دلم خیلی شکست

فکر کردم امسال میخواستید برید کربلا نگو پارسال رفتید...البته من حس کربلا و بین الحرمین دوست داشتم مح ...

اره معنویتش خیلی بالاست خیلی دوسدارم باز برم 

من خیلی دلشکسته بودنم پارسال سر ی قضیه ای خدا خواست رفتم اونجا اومدم حالم خیلی بهتر شد 

2790
2778
2791
2779
2792