2777
2789
بنظرم سفید نه، چون عروسی فقط سفید خوبه🙄نامزدی، کرم، شیری، صورتی، ابی اسمانی...

خواهر داماد نباتی بپوشه ایرادی داره؟ من خیلی دوس دارم بپوشم عروسی داداشم نباتی رنگ ولی دوستم میگه مث عروس میشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر داماد نباتی بپوشه ایرادی داره؟ من خیلی دوس دارم بپوشم عروسی داداشم نباتی رنگ ولی دوستم میگه مث ...

رنگ پوستت چیه؟ 

خب جالب نمیشه آخه... رنگای نزدیک به سفید

جالب نیستن تو عروسی دیگران

من اینطور حس میکنم

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

خیلی خوشگله 😍😍

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

ساده تر قشنگ تره 

و اینکه حس میکنم تو تن مدل یه کم خوبه و تو واقعیت جالب نیست

ای سرزمین! کدام فرزندان در کدام نسل ، تورا آزاد ، آباد و سربلند ، با چشمان باور خود خواهند دید ؟ راجب حقوق زنان با افکار پوسیده با من بحث نکنید که یچیزی بنده میگم تا ۳ ماه تو اتاقتون گریه کنید 🙏

من ساده دوس دارم،برا عقد سفید نمیپسندم 

البته لباس های مدل شمارو میگم

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

قشنگه ولی رنگ دیگه اش

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜