2777
2789
عنوان

در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 29 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میخوام برم سر کوچه خوراکی بخرم دودلم برم یا نرم😂🚶🏻‍♀️

برو 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چرا زود بخوابن😂😂

خوب از صبح دارن از سروکول منو همدیگه بالا میرن دیشب هم پسر کوچیکه زود خوابید و چهار صبح بیدار شد و منم بیدار کرد فردا هم کلی کار دارم باید زود بیدار شم پنج شنبه هم دفاع دارم باید بعد خوابیدن این دوتا برم تمرین کنم

خواهرم خونم بود یکساعت پیش رفت .. الانم دراز کشیدم اوشین نگاه میکنم ..شام هم املت میخوام درست کنم شو ...

خوبه یکم فرصت داری واسه استراحت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

دراز کشیدم با گوشی ام انقد از کارای شوهرم ناراحتم ک هیچ انرژی واسه هیچ کاری ندارم مثل مرده متحرک شدم

من زندگی ارومی ندارم و‌ارامشی که خودم دوست دارم اصلا ندارم براهمین حس خوبی ب هیچی نقریبا ندارم فقط تنها دلخوشیم بچه هامن واقعا واقعا تموم‌رفتارای شوهرم عذابم‌میده که اگه بهت بگم بهم‌میگی دیوونم‌ک‌زندگی‌و‌ادامه‌میدم ولی خب دیگ راهی نیست و مجبورم‌ادامه بدم ادمیم ندارم اطرافم‌که ب فکر حال خوب من باشه و‌براحالم‌کمکم کنه خودمم و‌خودم تنهای تنها ک‌مسئولیت بچه ها و‌خونه تماما با خودم بدون ذره ای کمک از همسرم تموم‌رفتاراش عذاب دهنده برام ولی ادمی نیستم ک بتونم با حال بد ادامه بدم حوصله زانو غم بغل گرفتن و‌ندارم براهمین پیدا کردم دیدم چی حالم و‌خوب‌میکنخ اصلا خوب نیست شاید ولی خو‌کلا تمیز کردن خونه حالم و‌خوب‌میکنه هرروز ک‌بیدار میشم تا بخوابم خیلی کم فرصت استراحت و فکر کردن به خودم میدم اون تایمی ک واقعا کاری ندارم بچه خوابه فیلم طنز دانلود میکنم میبینم حتی ت‌ اوج ناراحتیم مطمئن باش هیچکس ب فکرت نیست و‌نمیتونه بهت کمکی بکنه ب جز خودت بگرد ببین چی حالت و‌خوب‌میکنه انجام بده هرچی ک‌هست بااینکه دراز بکشی فقط فکر کنی مطمئن باش همش راههای اشتباهی ب ذهنت میرسه ولی وقتی ذهنت و‌اروم‌ کنی و خودت حال خودت و‌خوب‌کنی‌میتونی راهکارای بهتری ب ذهنت برسه

موفق باشی دوستم

لطفاااا اگه تجربه نوشتن مقاله دارین بهم پیام بدین خیلی به کمک ینفر که تجربه داره نیاز دارم😔پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤