2777
2789
عنوان

بچها لطفا بخونید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره هس

مثلا این کارت بانکی هایی ک تازه اومدن

مث بل‌و بان‌ک یکی دگم بود اسمشو یادم نیس

اونا میدن ی تومن 

حالا توضیحاتش بزن گوگل بخون

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.

عزیزم میتونی از ویپاد بگیری

بانک آنلاین پاسارگاده

فقط برای بار اول باید 500 تومن بزاری تا یک تومن بگیری

اگه خوش حساب باشی دفعه بعد دو میلیونی فعال میشه

دیگه لازم نیست پول بزاری. هی یک میلیون یک میلیون

بالا میره. من ایندفعه سه میلیونی گرفتم

توی 4 قسط میتونم پس بدم

کاملا آنلاین و رااااحت

گردش حساب و هیچی نمیخواد

فقط بدهکاری به بانک و چک برگشتی نباید داشته باشی

اگه نداریش حتما زود برنامشو نصب کن و درخواست کارت بده. سوالی داشتی درخدمتم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اره هسمثلا این کارت بانکی هایی ک تازه اومدنمث بل‌و بان‌ک یکی دگم بود اسمشو یادم نیساونا میدن ی تومن ...

دارم بلو بانکو حداقل باید توی سه ماه متوالی پنج تومن توی حسابت هر ماه گردش داشته باشی

دارم بلو بانکو حداقل باید توی سه ماه متوالی پنج تومن توی حسابت هر ماه گردش داشته باشی

داداش من ک همون اول چن بار گرف

با کد دعوت

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.
کارمزدش چقدره عزیزم؟

من سه میلیونی گرفتم کارمزدش 57 تومنه

اگه یکجا پس بدی فقط یبار کارمزد میدی

اگه قسطی پس بدی هربار کارمزد جدا داره

برای یک و دو میلیونی کارمزدش بین 20 تا 30 بود

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)