2777
2789
عنوان

اگه ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 73 بازدید | 17 پست
😂خیلی باحالی

ببین یه چیزایی رو اگر خیلی حساسیت نشون بدی نتیجه ش نمیشه اینکه جلوش گرفته باشه

اتفاقا هم بیشتر ترغیب میشه به انجامش هم پنهان کاری میکنه

اما مثلا من نظرم اینه که رو این چیزا نباید سخت گرفت

اینترنت پر این چیزاست اونا راحت میتونن برن سمتش تو که نمیتونی چشمای شوهرتو ببندی یا هرچی اما وقتی عادی باشن وقتی دوتاتون با هم نگاه کنید نه تنها باعث اعتیاد و دور شدن و هزارتا مشکل دیگه نمیشه بلکه چون با هم دیدید دیگه سمت تنهایی دیدن نمیره و ...

البته من این نظرمه و تو زندگیم انجامش میدم

نمیدونم تو زندگی کسی دیگه هم اثری داشته باشه یا نه

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

ببین یه چیزایی رو اگر خیلی حساسیت نشون بدی نتیجه ش نمیشه اینکه جلوش گرفته باشهاتفاقا هم بیشتر ترغیب ...

حساسیت درسته نباید زیاد باشه ولی بنظر من باهم دیدن درست نیست فکر میکنم یه سری حرکات از بین میره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعادوست داری😂

نه اتفاقا اصلا خوشم نمیاد از فیلم دیدن حالم بهم میخوره 

اما حداقلش اینه که نزارم تنها ببینه اصلا یکار کنم انگار من بیشتر دوست دارم ببینم 

حس میکنم وقتی علاقه منو ببینه پایه بودن منو ببینه هربار که بخواد ببینه میگه با هم ببینیم و من میتونم اینو کمش کنم

اما معلوم نیست اگر تنهایی بره سمتش چقدر ببینه و چه مشکلاتی که پیش نیاد...

مطمئنا بچه هم نیست که بشه با دعوا و این چیزا جلوش گرفت بجاش بیشتر پنهان کاری میکنه و ازم دور میشه

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما