2777
2789
برای ده نفر این مدلی بود برای بقیه ۲۴ رقمی و بارکد داشت

کد رهگیری چیتاپست 12 رقمیه ولی اینو گفت نیست یه پیام بده بگو از کدوم شرکت پستی فرستادید بعید میدونم کلاهبرداری باشه اگه بود الان بلاک بودی

سایتش نماد اعتبار داره؟اسم و فامیلی و اطلاعات طرف اونجا ثبت شدهاگه سایتش معتبر و قانونی باشه

سایت نبود پیج اینستاگرامه کلی رضایت داشت 

چندتا از کدرهگیری ۲۴ رقمی بقیه رو زدم ببینم واقعیه یا الکی.درست بود.فقط من و ده نفر دیگه این کد دادن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کد رهگیری چیتاپست 12 رقمیه ولی اینو گفت نیست یه پیام بده بگو از کدوم شرکت پستی فرستادید بعید میدونم ...

بلاک که خداروشکر نبودم ولی حالم خیلییی خرابه پیام دادم بهش هنوز جواب نداده 

بلاک که خداروشکر نبودم ولی حالم خیلییی خرابه پیام دادم بهش هنوز جواب نداده

صبر کن عزیزم منم دارم شرکت های پستی رو برات چک میکنم ببینم برای کدوم شرکته پیدا کردم برات میفرستم

اره چندین نفر زدم ببینم راسته یا نه همشون درست بود حنی یکیشون به دست مشتری رسیده بود

خب پس کلاهبرداری نیست

از خودش بپرس ببین چی میگه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

آیدی اونا رو هم پیام بده براسون بفرست بگو پیگیری کنن بهت خبر بدن نگران نباش برات ارسال کردن

باشه انشاللع ممنونم

پیجش برات بفرستم تو هم ببینی؟شاید من گول رضایت و واریزی و فالووراش خوردم