موقعیت زن بالاتر باشه تقریبا همشون به مشکلی می خورن
بعدش فکر کنم مرد درآمدش کمتر باشه احساس شرم کنه
نظرتون چیه
اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
خواستم بگم مشخصه آدم با عرضه ای هستی آخرشم راه خودتو پیدا میکنی خیلی پیشرفت میکنی پدراهمینن میخوان همه تصمیما رو خودشون بگیرن پیرا ها هم خوب بودن که گفتی نرفتم ولی اره زنونه هستن قبول دارم
اگه امضام رو میخونی برام دعا کن🙏🏻خدای بزرگم گناهان کوچک و بزرگ من رو ببخش و کمکم کن 🙏🏻
خواستم بگم مشخصه آدم با عرضه ای هستی آخرشم راه خودتو پیدا میکنی خیلی پیشرفت میکنی پدراهمینن میخوان ...
متشکرم از گفتمانتون
نه ایتطور نیست عرضه داشتن با رسیدن به موفقیت مشخص میشه نه چیز دیگه ای.
الآن هم آدم بخصوصی نیستم
صرفا یه پسر معمولیم
اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین