2777
2789
عنوان

مردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 35 پست
می گفتین

خواستم بگم مشخصه آدم با عرضه ای هستی آخرشم راه خودتو پیدا میکنی خیلی پیشرفت میکنی  پدراهمینن میخوان همه تصمیما رو خودشون  بگیرن   پیرا ها هم خوب بودن که گفتی نرفتم ولی اره زنونه هستن قبول دارم 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن🙏🏻خدای بزرگم گناهان کوچک و بزرگ من رو ببخش و کمکم کن 🙏🏻

ولی خو سنی از پدرت گذشته و احتمالا خیلی تجربه داره و دنیا دیده هست  اینقد تند نرو همه از یه جایی شروع کردن بالاخره 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن🙏🏻خدای بزرگم گناهان کوچک و بزرگ من رو ببخش و کمکم کن 🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواستم بگم مشخصه آدم با عرضه ای هستی آخرشم راه خودتو پیدا میکنی خیلی پیشرفت میکنی پدراهمینن میخوان ...

متشکرم از گفتمانتون

نه ایتطور نیست عرضه داشتن با رسیدن به موفقیت مشخص میشه نه چیز دیگه ای.

الآن هم آدم بخصوصی نیستم

صرفا یه پسر معمولیم

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
متشکرم از گفتمانتوننه ایتطور نیست عرضه داشتن با رسیدن به موفقیت مشخص میشه نه چیز دیگه ای.الآن هم آدم ...

البته از شخصیت آدما کاملا مشخصه   شما پتانسیل موفقیت رو دارین سنی نداری ولی خیلی سخت میگیری به خودت 

بستگی به شخصیت زن داره

درسته به شخصیتش بستگی داره

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین