2777
2789
عنوان

بیاین بازی😄

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 507 پست
شب عاشورا میخوای به جا عزاداری بازی کنی😕😕😕

به اين كاره شما ميگن افراط ، واقعا اين افكار و طرز برخوردا بيشتر باعث زدگي همه از دين شده بيشتر ضربه به دين از افرطه، الان خود شما دقيقا جيكار ميكني اينجا، فقط اومدي بتوپي به بقبه كه چرا دارن بازي ميكنن، به زور ميخاي همه رو وادار كني، شما مختاري بري عزاداري ، تا الان همه عزاداري كردن ، هنوزم ميكنن به يه بازي كلا عاشورا رفت زير سوال اصلا درك نميكنم ،خدا كنه حرفت شوخي بوده

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال ۸ اسم یک کتاب _ا _ _ ا _    _ م _ _

دارا و سارا بمیر 😄😄😄

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

اقا من قاطی کردم .دوتا شکلات تلخ هست؟

سوال قبلی رو کدوم یکیتون گفته بودین؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
دارا و سارا بمیر 😄😄😄

نه😂

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
اقا من قاطی کردم .دوتا شکلات تلخ هست؟ سوال قبلی رو کدوم یکیتون گفته بودین؟

نه يكيشون شكلات عسليه معروف بهشوكول

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

چه سبكيه؟

رمان