2777
2789
عنوان

معجزه حسینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 29 پست

چند شب پیش یکی گفت درختی هست ازش خون میاد تو قزوین 

همه ریختن سرش 

اما دیروز رکنا نیوز هم نوشته بود 

که صمغ درخته اما فقط عاشورا از درخت سر ریز میشه 

و اگر عاشورا هر سال ده روز به تقویم هجری قمری بیفته جلو همین رویدادم میفته همون روز عاشورا

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند شب پیش یکی گفت درختی هست ازش خون میاد تو قزوین  همه ریختن سرش  اما دیروز رکنا نیوز ه ...

بله منم شنیدم درخت چنار الموت قزوین هست.

ولی اینکه این موضوع برای این درخت تا چه حد قطعیت داره خدا داند .ولی در این شکی نیست که جمادات هم برای امام حسین (ع) عزادارن.

خیلی چیز عجیبی هست که بعضی افراد بصیرت ندارن و امام حسین رو زیر سوال میبرن متاسفانه ولی این اجسام به ظاهر بی جان عمق واقعه رو درک کرد به اذن خدا.

من این موضوع رو نمیدونم که ایا کار اعراب عربستان هست یا نه؟!باید بررسی کنن ولی سنگی هست که هرسال عاش ...

عزیزم اعراب عربستان که خادمان خانه خدا هستن اغلب وهابی هستن و با امام حسین و ائمه و همه مشکل دارن. اوووقت بیان همچبن صحنه ای بسازن؟ 

من این فیلم رو نمی دونم و نمی دونم واقعا در عربستان چنین چیزی اتفاق افتاده یا نه

ولی می دونم تربت اصل امام حسین علیه السلام در روز عاشورا به رنگ خون در میاد و یا رگه هایی از خون درش دیده میشه

خرافات هم نیست

نمونه اش هم فکر کنم توی موزه رضوی یا موزه امام حسین باشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

عزیزم اعراب عربستان که خادمان خانه خدا هستن اغلب وهابی هستن و با امام حسین و ائمه و همه مشکل دارن. ا ...

بله عزیزم منظورم اینکه میخوان خودشون رو حق نشون بدن شاید چنین کاری کردن....معلوم نیست افکارشون چی باشه.

منم خودم اعتقاد دارم تو همین تاپیک درباره همین موضوعات نوشتم.

من خودم خوندم روزنامه های عربی تکذیب کردن و این خون برای پای مردی که چندسال پیش زخمی بوده هست و همچی ...

اون همه خون از پا؟!حتما اون بنده خدا فوت شده دیگه....به اندازه نصف خون یک انسان بود

بله عزیزم منظورم اینکه میخوان خودشون رو حق نشون بدن شاید چنین کاری کردن....معلوم نیست افکارشون چی با ...

منظور من اینه

که حتی اگه چنین اتفاقی واقعا هم افتاده باشه اونا برای پوشاندن حقانیت اهل بیت و اینکه مردم متوجه حقانیت اونها و ظلمی که بهشون رفته نشن

وهابیها اثراتش رو از بین می برن

مثلا بارها تا کنون خواستن محلی از خانه کعبه که محل بازشدن دیوار خانه کعبه و ورود مادر حضرت علی (ع) بوده رو بپوشونن تا مردم متوجه عظمت حضرت علی (ع) نشن

ولی هرگز نتونستن اون محل رو کامل بپوشونن و کاملا مشخصه اون ناحیه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

منظور من اینه که حتی اگه چنین اتفاقی واقعا هم افتاده باشه اونا برای پوشاندن حقانیت اهل بیت و اینکه ...

عزیزم منظورتو متوجه میشم ولی میگم نمیشه افکار شیطانی اینارو خوند....ِالبته خودم که احتمال میدم ماجراش حقیقیه 

هرچیزی هم که شایعه باشه

دیده شدن رگه های خون در تربت اصل امام حسین (ع) شایعه نیست و حقیقته

توی روایات هم داریم

چیز دور از انتظاری هم نیست

در عالم حقیقت همه جامدات و خاک برای مصیبت امام حسین (ع) خون گریه می کنند... 

ای بابا 

تو یوتیوب هزار تا فیلم هست 

از هر گوشه کناری هی خون میاد بیرون 

شما تربت رو تو دستت گرفتی و خون اومده بیرون ؟

ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت