2777
2789
عنوان

خانما چجوری به شوهرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 89 پست
عجب.واقعا متشکرم.مادربزرگ.خیلی تاثیرگزار بود.متحول شدم.😂چه عالی که افتخار نصیبت شده شوهرت گوشی میده ...

اونی که متنو بخونه میفهمه چی گفتم اونیم که خودشو میزنه به نفهمی مشخصه😊 هرکس بر اساس شعور و شخصیت،عقل و منطق حرف میزنه دیگه ،شماهم اینجوری دیگه نمیشه کاری کرد آره برو دکتر از مشکلات ذهنیتم بگو شاید واسه مغزتم چیزی داد خوب شدی،حالا گووود بای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منطقت عجیبهمحرم برای شخصی ترین جای بدن و نامحرم برای یه گوشی😅👍👍👍👍

محرم بودن دلیل بر حریم شخصی نداشتن نیست. 

همیشه یه حد و مرز هایی باید حفظ شه من به شخصه نمیپسندم کسی بخواد بدون اجازه گوشیمو برداره با اینکه از خودم مطمئنم و یا دست تو کیفم کنه و...

شما فکر کنم بر این عقیده این که هرکسی به ادم محرمه هرکاری دلش بخواد میتونه بکنه فقط چون محرمه 

اونی که متنو بخونه میفهمه چی گفتم اونیم که خودشو میزنه به نفهمی مشخصه😊 هرکس بر اساس شعور و شخصیت،عق ...

حالا تو که این همه دکتر رفتی چه فایده داشته برات.عاقبتش اینه پاچه مردمو میگیری تو مجازی.

گلم چرا باید از حرفات ناراحت بشم. حقیقته. اصلا روانشناس رو قبول ندارهحرف زدن هم فایده ندارههمین دیشب ...

نه کار بدی نکردی منم شکمو ام 🥰😂

دلت خواسته هوس کردی خوردی نوش جونت 

بعدشم تو یکم محبت کن یه ماه تحمل کن بش محبت کن ببین 

چجوری جوابتو میده 

یه چیزیو بت میگم بین زن و شوهر زیاد خوب وخوش نباشه زن 

ضربه میخوره مگ اینکه زن شاغل باشه 

عزیزم 🌈💛

نه کار بدی نکردی منم شکمو ام 🥰😂دلت خواسته هوس کردی خوردی نوش جونت بعدشم تو یکم محبت کن یه ماه تحمل ...

هر دفعه تصمیم میگیرم بهش محبت کنم نمیشه. انقدر غرورم شکسته که دیگه نمیتونم. کاش قدرتشو داشتم

حالا تو که این همه دکتر رفتی چه فایده داشته برات.عاقبتش اینه پاچه مردمو میگیری تو مجازی.

ن دیگه نشد من که کارم درمان آدمای امثال توعه اونی که رفت دکتر تو بودی،اونیم که پاچه گرفته شمایی چون تو منو ریپ زدی و چرت گفتی، انگار وضعت خیلی حاده بهتره یه متخصص مغز و اعصابم بری چون روانپزشک جوابگو نیست انگار آلزایمرم داری یه نگاهی به دهنت بندازی پاچه منو توش میبینی،چخه