2777
2789

خیر 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم.اینی که من میگم 15سال طول کشید. زن و بچشو رو پیر کرد اما اخرش درست شد و الان خیلی خوب شده با ...

خود‌ب خود درست شد یا کاری کردن ؟منظورم شکایت اینا کردن ازش ؟

زمان می بره، خیلی سخت

مگه یه آدم چندبار بدنیا میاد چندبار زندگی میکنه که بهترین روزایی که قراره بگذره و برنگرده و تایم بزاره اونم نه یکی دوساله ۱۰ سال به بالا 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چرا ولی چون هم جنس هم‌و میشناسن میخاستم نظرشونو بدونم

درختی که از پایین کج رشد میکنه نمیشه وقتی بزرگ شد راستش چون می شکنه اینجور آدم ها اینجوری رشد کردن و بزرگ شدن نمیشه اصلاحشون کرد 

پدرم یکم مثل اینک اخلاقش اوایل زندگی تا ۸یا۹سال اینجوریا بد بود عصبی و دعوایی و دست بزن داشت اما بعد بدنیا اومدن من خوب شد ۲تا پسر هم داشتا ولی همه میگن وقتی من بدنیا اومدم کلا اخلاقش عوض شد انگار میترسید سر دختر خودشم بیاد یا همچین چیزی ولی در بیشتر  موارد درست نمیشن مگه با روانشناس 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
کاش منم که بارها بهش گفتم نه الان ول کرده بودو رفته بود منم ی نفس راحت کشیده بودم

خودت ول کن و یه نفس راحت بکش خوب 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خود‌ب خود درست شد یا کاری کردن ؟منظورم شکایت اینا کردن ازش ؟

نه خود ب خود.اخرش فهمید که هیچکی مثل خانوادش براش مهم نیستن. خیلی وابسته خانوادش بود اما فهمید که این خانوادش هستن که به فکرش هستن نه پدرو مادرو خواهرو برادراش