2777
2789
عنوان

شنیدین میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 27 پست

یادمه دبیرستان که بودم، با دوستام انجام دادیم...هیچ کدوم چیزی ندیدیم    

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه اینکارارو میکنین بگیر نیستن فکر میکنن چه خبره وگرنه هیچی نیستن بخدا واقعا دختر مثل یه گل میمونه ولی مردا چندشن همشون 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
عه اینکارارو میکنین بگیر نیستن فکر میکنن چه خبره وگرنه هیچی نیستن بخدا واقعا دختر مثل یه گل میمونه و ...

جدی نگیر ، اولش هم نوشتم کارای اسکلی

شوهر چیزی مهمی نیست والا 😂

به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤

همین امروز میرم سیب بخرم 😂😂

تازه اگ بتونی،پوست سیب و کامل و یدست بدون جدا شدن، بگیری، بعدش بشینی پرتش کنی پشت سرت، اسم همسرت و میبینی....اینم از جمله همون کارای تباه دوران دبیرستانم بودش      

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

حالا دعا کنید یکی پیدا شه بگیرتتون ب فکر قیافش نباشید فقط بگیر باشه

اگه به گرفتن باشه که خواستگار زیاده جناب

به درد بخور و درست حسابی پیدا نمیشه 😁

من...از من حال خوب میخوای؟...من از خودمم متنفرم ...دیگه به این باور رسیدم که هیچ خدایی نیست...خدا، خدای ظالماست ...چندساله که منو فراموش کردی...خدایا میدونی افسردگی چیه؟...هیچ با خودت فکر کردی من چرا اضطرابم زیاده...نه...توخدای دیگرانی...

پسر خوب ندیدی پس

🙄🙄🙄 هیچ مردی خوب نیست

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....