2777
2789
عنوان

علاقه به مردای سن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره میدونم عادی نیس اصلا میگم علتش چیه که من همچین تمایلی دارم

همون چیزی که خودت گفتی فکر میکنی پخته ترن حامی تر هستن امکان خطا و خیانت شون کم تره به اصطلاح دوراشون رو زدن اومدن برای موندن ،کار و درآمد شون ب ثبات رسیده و...  

چون خودت خیلی میفهمی و دانایی و حوصله بچه بازی نداری مثل من از مردای زیر ۳۰ خوشم نمیومد چون واقعا بچ ...

نمیدونم شاید😁

ولی واقعا پسرای زیر 30 خیلی بچه ان و از لحاظ رفتاری، احساسی عاطفی ثبات ندارن به نظرم 

چون حس باختن رو دوست داری

برای همین دنبال مرد سن بالا هستی

دقیقا مثل پسرایی که میرن زن بچه دار می گیرن

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
۳۵ به بالا میشه شوگر ددی

آره ولی پولشون واقعا زیاد برام جذابیت نداره 

چون خودم از 18 سالگی کار کردم الانم دارم کار میکنم و اصلا نمیتونم بیکار باشم 

ینی واقعا از این آدمایی نیستم که دنبال کسی باشم که آویزونش شم بهم پول بده 

چون حس باختن رو دوست داریبرای همین دنبال مرد سن بالا هستیدقیقا مثل پسرایی که میرن زن بچه دار می گیرن

منظورم مرد سن بالای متاهل نیس 

اتفاقا رو این مورد خیلی حساسم که متاهل نباشه طرف 

منظورم مرد سن بالای متاهل نیس اتفاقا رو این مورد خیلی حساسم که متاهل نباشه طرف

منم منظورم سن بالای مجرد هست

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
اصلا هم ظاهری و هم رفتاری به نظرم خیلی بهترن انگار مرد ترن و دیگه بچه نیستن

اگر خیلی پولدار تر از شما  و خانوادتون بود و مطمئن بودین آدم خوبیه

آره ارزش داره

غیر این یه باخت براتون هست

نه چیز دیگه ای

2790
2778
2791
2779
2792