2777
2789
عنوان

چرا واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شماها هیچ دوستی ندارید ،من چقدر سادم پس همرو قبول میکنم🤦

توی تاپیک با کاربرای خوب صحبت می‌کنم و حرف خصوصی با کسی ندارم با یکی دو نفر هم که چت خصوصی داشتم حداقل یک سال هست تو تاپیکاشون باهاشون آشنا شدم.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
خیلی نظریه سمی بود😂😂

😂😂😂.چه کار کنم تا دوستی هیچ کس رو قبول نکنه.اینجا مشخص نیست طرف زنه مرده  روانیه کودکه چیه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
😂😂😂.چه کار کنم تا دوستی هیچ کس رو قبول نکنه.اینجا مشخص نیست طرف زنه مرده روانیه کودکه چیه

اره واقعا درسته گاهی یه جماعت به پای کارای ی عده احمق میسوزن من واقا عصابم خورد میشه وقتی یسری چیزارو میبینم

همون دیگه چرا اینجوری هستید ،خدایی نیاد پیوی خانما فکر کنید خواهر مادر خودتونن

بخدا اگه من یبار درخواست که چی حتی تاپیکی ک مربوط به خانوما‌باشه رفته باشم 

من از طرف همه معذرت خواهی میکنم بعضی ها خیلی بیشعورن لطفا این مواردو بجای همه نزارید ما مردا هم بد بینمون هست چاره‌ چیه خیلیا زندگیشون میسوزه سر کارای اینا و دید عموم نسبت به کلیت مردا خراب میشه امیدوارم درست بشه این وضعیت عقب موندگی یسریا

بخدا اگه من یبار درخواست که چی حتی تاپیکی ک مربوط به خانوما‌باشه رفته باشم من از طرف همه معذرت خواهی ...

شما درست میگی ،من قضاوت کلی کردم معذرت میخواهم ،من خودم بشخصه مزاحمت های آقایون باعث شده که روحیم کلا خراب بشه،حال خوبی نداریم ما خانما

شما درست میگی ،من قضاوت کلی کردم معذرت میخواهم ،من خودم بشخصه مزاحمت های آقایون باعث شده که روحیم کل ...

نههه عیب نداره فدا سرت چه حرفیه

میفهمم چی میگی تقصیر شما هم نیس دیگه واقعا رو مخن یسریا