2777
2789
دمت گرم باید همینجور که فاصله گذاشتی حالت ساکن بخونم؟ من فکر میکردم وینس تون

اره دیگه 😂 مکث نکنی بینشون مثل بچه دبستانیا😂😂😂

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخود کردهمن خودم اینکارم۵ سال اعتیاد سیگار داشتم

منم واقعا خیلی دوس دارم امتحان کنم ولی میدونم یبار بکشم تا اخر عمرم باید بکشم برا همین هیچوقت تست نمیکنم

تاحالا الکل و وید و اینچیزا هم تست نکردم

چیزی که بده همیشه بده، حتی تست کردنشم بده

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
منم واقعا خیلی دوس دارم امتحان کنم ولی میدونم یبار بکشم تا اخر عمرم باید بکشم برا همین هیچوقت تست نم ...

کار خوبی میکنی

اسیری توشه

حالا الکل در حد کم سالی یکی دو بار بخوری به اون صورت درگیر نمیشی ولی این سیگار آشغال بد چیزیه

هرچند همون الکلم مثلا من سه چهار سالی هست سالی یه بارم نخوردم

هر یه شاتی که میخوری دو ماه زمان میبره از بدنت بره بیرون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من نمیتونم ترک کنم چجوری ترک کردی

سنم کم بود نفس تنگی می گرفتم ترسیدم یهویی گذاشتم کنار 

دو حالت داره یا باید یهویی بذاری کنار و واقعا متعهد شی دیگه نری سمتش

یا کم کم، مثلا اگه روزی ۵ نخ میکشی بکن ۴ نخ تا یه ماه

بعد ۳ نخ دوباره تا یه ماه همینطوری تا کلا کنار بره

وایییی مردم از خنده تصور کردم دارم میگم

😂😂😔

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
سنم کم بود نفس تنگی می گرفتم ترسیدم یهویی گذاشتم کنار دو حالت داره یا باید یهویی بذاری کنار و واقعا ...

مدل کم کم ترک کردن رو انجام دادم 

ولی بعد یه مدت که کمش میکردم دوباره زیاد می‌کشیدم🥴🤦

آزادم ضعیف بود 

حتی رفتم مرکز ترک اعتیاد و پیش مشاور گفتم می‌خوام سیگار ترک کنم بهم خندیدن🥴🙃

سنم کم بود نفس تنگی می گرفتم ترسیدم یهویی گذاشتم کنار دو حالت داره یا باید یهویی بذاری کنار و واقعا ...

من کتاب آلن کار شروع کردم میگن خیلی خوبه 

دیگه نمی‌دونم چون من خیلی خیلی بلا سرم اومد و همش آهنگ غمگین و‌سیگار انگار شد عادت مخصوصا از وقتی بچم فوت کرد الان دیگه تا ناراحت میشم باید سیگار باشه شرطی شده