2777
2789

بچه ها میدونم احمقانست اما به خواستگار خوب دارم 

همه میگن بهش فکر کن 

به نظرتون فکر کردن بهش کمکی به دلتنگی و فرار از این غم میکنه

این آدم ویران شده از دور قشنگ است....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واقعا نا امیدم

mee to 

ولی چاره ای نیس گاهی باید از چیزای کوچیک و روز مره امید و تکیه گاه بسازیم 

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 
mee to ولی چاره ای نیس گاهی باید از چیزای کوچیک و روز مره امید و تکیه گاه بسازیم

من همه چیزم اوکیه 

همه چیز

خونه 

ماشین 

کار

حتی قیافه ام اوکیه 

اما دلم....

بچه ها میدونم احمقانست اما به خواستگار خوب دارم همه میگن بهش فکر کن به نظرتون فکر کردن بهش کمکی به د ...

حتما  تو باید ازدواج کنی حتی بازم مادر بشی .

حق زندگی داری 

اومد پدر نا اهل هم کم کم مجبور میشه وجود تو رو ب رسمیت بشناسه چون قوی هستی و  وجود داری

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 
حتما تو باید ازدواج کنی حتی بازم مادر بشی .حق زندگی داری اومد پدر نا اهل هم کم کم مجبور میشه وجود ت ...

چقدر سخته اعتماد دوباره به یه مرد

چقدر سخته اعتماد دوباره به یه مرد

سختگیر تر باش مشورت کن تحقیق کن ولی کلا تعطیلش نکن . آدم خوب هم کم نیس تو این دنیا 

مشکل چشمتون چیه ؟؟چن سال پیش دکتر پدرمو جواب کرد گف گلوکوم و فشار بالا چشم داری خدا میدونه چه حالی د ...

منکلم حس شن ریزه داخل چشمه

تاپیک دخرمو سر بزنید متوجه میشید اگر تونسیتد جواب همب دیا

واسه همین پلکمو برمیگردونم و دستم رو تا یه بند انگشت میکنم تو چشمم نا قیدها بیرون بیاو

پلک بالامو تا ابرو میکشم

واسه همین الان کره چشممو میتونمب بینم انقدر کشیدم

باد کرده قرمز شده

و هوا یمره تو چشمم و وقتی میخوامم پلک بزنم صدا میده

خسته شدم

دستی دتس خودم. داغون کردم

واسه باابتون خوشحال شدم امیدوارم‌هیجوقت دیگه مریض نشن

لطفا برای منم دعا کنید

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
اره البته اگه فرض بگیریم خدا میبخشه

خب منم همینا رو گفتم که به اینجا برسم . خودکشی چیزیه که توی هیچ یک از ادیان بخشیده نمیشه و گناه خیلی بزرگیه . یعنی خدا نمی‌بخشه . فکر کن تو تحمل عذاب این دنیا رو نداری چجوری می خوای اون ور رو تحمل کنی ؟ خدایی که من و تو رو آفریده صلاحمون رو خیلی بهتر از خودمون میدونه پس اگه نیاز بود الان من و تو اینجا نبودیم . 

من پست هات رو که خوندم فهمیدم به خاطر بچه هات ناراحتی . مادر نیستم اما میدونم موجودی رو که از پوست و گوشت و خونته رو ازت بگیرن چقدر وحشتناکه . ولی میتونی شکایت کنی و یا خیلی راه حل های دیگه که شاید به ذهن تو نیومده . 

ولی اینو خوب میدونم که خودکشی مشکلت رو حل نمیکنه من یکی از دوستام خودکشی کرد خدا میدونه آخرین لحظه چقدر پشیمون بود یا یکی از این کاربر ها پرستاره میگفت چقدر کسایی که خودکشی میکنن پشیمونن . میدونی چه عذاب سختی داره ؟‌ 

اینارو به عنوان یه دوست از من قبول کن ♥️♥️ 

ببخشید که نامه شد 💗♥️

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک