2789
عنوان

کیس ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از فرهنگ خودت و اونا بگومامان بابام تفاوت فرهنگی داشتن اینه دو طرف واس هم ی جورین

فرهنگ بخوام بگم ایشون از اهل سنت هستن که البته خودش خوشش نمیاد 

منم شیعه هستم 

برا این اختلاف میگم هست

به امید خدا
بعدش چجوری بود

بعدش چون فقط خودمو شوهرم بودیم باهم اوکی بودیم قبلش خانواده ها کنار نمیومدن ..هرچی ما میگفتیم اونا فقط یه کلمه میگفتن ما رسم نداریم😂😂برا اینکه انجام ندن😤

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢
الآنم من خیلی عاشق نیستم تمام اصرار ها و خواهش ها ازطرف ایشون هست و هرکاری که میگم انجام میده بلافاص ...

از خودتون پرسیدی عاشق جسم هست یا اخلاق و منش ام . اگر صرفا ظاهر بین نیست می شه بیشتر فکر کرد روش . مشاوره ی قبل ازدواج و تحقیق جامع را هم هیچ وقت از یاد نبرید

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

اختلاف فرهنگی یعنی چی ؟

الان درگیر احساساتید خب میگید چیزی مهم نیست .باید یک زندگی را در نظر بگیرید

که حتی اگر شما کنار اومدید آیا خانواده ها کنار میان ،ایا تحمل حرف های اطرافیان هستو کلی ماجرای دیگه .

بهترین راهنما در این مورد پدر و مادرند

نی نی ها رو دوست دارم آدمو یاد خدا می اندازند ،
از خودتون پرسیدی عاشق جسم هست یا اخلاق و منش ام . اگر صرفا ظاهر بین نیست می شه بیشتر فکر کرد روش . م ...

بله ایشون خودشون گفتن که از خودت خوشم اومد ورفتارت 

ظاهر بین نیستن

چون دوریم یکم تحقیق سخته 

به امید خدا
بله ایشون خودشون گفتن که از خودت خوشم اومد ورفتارت ظاهر بین نیستنچون دوریم یکم تحقیق سخته

حتما باید تحقیق کنید هر چقدر هم که سخت باشه . پدر . برادر . دایی . عموی  باید وقت بزار و بره از محل زندگیشون و همسایه ها و کاسب های محل پرس و جو کنه . حتی از کلانتری محل 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .