2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون دیگه کوردی تقریبا.ن چهره ی خوبی داری

چی بگم والله.

از بچگی گفتن ما لک هستیم و تا حالا کوردی حرف نزدم ولی حتی شعرهای کوردی سنندجی هم بزور میفهمم

کتاب بخونید. در مورد جامعه شناسی ک موفق باشید
لرها یک قوم بزرگی ان ک ب چن شاخه تقسیم میشن:لر بختیاریلر کهگیلویهلک ( یجورایی هم کوردن هم لر)

والله لری و کوردی نمیتونم حرف بزنم خیلی سخته.فقط شعرهاشون رو میتونم گهگاهی متوجه بشم.

من با اینکه لر یاسوجم ولس متوجه میشم کوردی رو

کوردی کرمانشاهی آسونه مثل لکی ما میمونه.ولی باورکن کورد های کردستان خیلی سخت متوجه میشیم چ منظوری دارن

۶ماه بعد نامزدی گفت علاقه ندارم

از خواب بیدار شده حتما

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
گفت سعیمو کردم ولی نشد

ولش نکن بهتر که رفته 

اگه ازدواج میکردین و دوست نداشت و خیانت میکرد بدتر بود

رفتنی میره چه زود که رفته

انشاالله  با یکی دیگه ازدواج میکنی که بهم میایین 

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ولش نکن بهتر که رفته اگه ازدواج میکردین و دوست نداشت و خیانت میکرد بدتر بودرفتنی میره چه زود که رفته ...

مادرش قبول نمیکنه جدا شیم چن شب پیش گفت دخترم مشکلی نداره بیاید عقد کنید گفتم میام صحبت میکنم .

نمیتونه ب مادرش بگه حرفاشو ب من فقط  میزنه منم خب شرایط رو میبینم اینطوریه جدا شدم

منم اصلا خیلی وقته بهش پیام نمیدم.