خداروشکر میگم به نتیجه رسیدید که نمازاتون رو جدا جدا بخونید
حقیقتش نتونستم تحقیق کنم و الآنم که دانشجو هستم امام جماعت نماز ظهر عصر رو پشت سر هم میخونه ( چند روز تو دانشگاه نماز ظهر عصر میخونم چون کلاس دارم تا شب ) . فکر میکنم اگه جدا جدا بخونم بعدش کم کم حوصله نمیکنم و نمیخونم برای همین میگم اما خودمم دوست دارم تحقیق کنم .
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
حقیقتش نتونستم تحقیق کنم و الآنم که دانشجو هستم امام جماعت نماز ظهر عصر رو پشت سر هم میخونه ( چند رو ...
نماز اگر به جماعت می خونید اشکال نداره که باهم بخونید اما تو فرادا بهتر که جدا جدا بخونید چون اینطوری ثواب بیشتری داره اگر می خواهید کمک تون می کنم در این مورد وسوال دارید بپرسید چون من خیلی تحقیق کردم
نماز اگر به جماعت می خونید اشکال نداره که باهم بخونید اما تو فرادا بهتر که جدا جدا بخونید چون اینطور ...
چه خوووب پس 😍
میشه لطفاً کتابی در این باره معرفی کنید ؟
این هفته خودم از استادم ( حوزه خونده تا خوارج یا خارجه بود اگه اشتباه نکنم ) هم میپرسم راجع بهش
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
کتاب که نمیدونم اما تو اینترنت هم بزنید براتون میاره
درست میگید
بله اما فقط نوشته مستحب هستش و بیشتر ثواب داره .نمیدونم دقیقا چه ثوابی داره .
ممنونم بابت اطلاع رسانیتون .من سعی میکنم هروقت در توانم باشه جدا جدا بخونم
بله اما فقط نوشته مستحب هستش و بیشتر ثواب داره .نمیدونم دقیقا چه ثوابی داره .ممنونم بابت اطلاع رسا ...
همه ما چه شیعه چه سنی قبول داریم نماز در طول شبانه روز ۵ بار خوانده میشه و مبنایه تقسیم این ۵ بار بر اساس حرکت خورشید هستش نه بر اساس حرف دیگران ، مکان خورشید در آسمان تعیین میکنه آیا صبح شده ،ظهر است یا عصر یا شب ، نمیشه که خورشید هنوز در مکان تعیین ظهر است ما بیایم عصر را هم بخوانیم !!!! اگه اینجور باشه چرا نماز ظهر را در وقت صبح نخونیم و اصلا چرا کل نمازها را یکجا و تو نیم ساعت نخونیم اینکه خیلی راحتره ، هدف خدا از تقسیم زمان برای نماز اینه که در شبانه روز از یادش غافل نشیم ، و امتحانی باشه برای جدایی مؤمن از کافر ، وقتی میخوایم مثلا نماز ظهر را شروع کنیم در نیت می گویم : قصد و نیت دارم نماز ظهر را شروع کنم الله اکبر، واسه عصر هم همین نیت باید گفته بشه ولی وقتی عصر نشده چجور با زبان و دل بگویم قصد دارم نماز عصر بخونم !!! وقتی وارد اون زمان نشدیم چجوری به خدا بگیم داریم نماز اون وقت را میخونیم.