تا حالا پیش نیومده ،ولی فکر کنم زنگ نزنه تازه خوشحالم میشه،از بس تو خونه حرف میزنم و مغزش رو میخورم
حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟ آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
شوهر منم اوایل ازدواجمون اگه میرفتم خونه مامانم میموندم بهم زنگ نمیزد دیگه چون میگفت واسه چی من و تنها میذاری میری...حسودی میکرد ولی الان که سه سال گذشته حسادتش کم شده ولی بازم یکم بدخلقی میکنه
همسر من کلا ادمگوشی به دستی نیست واسه زنگیدن یا اس ام اس.البته ما کم پیش میاد بدون هم جایی بریم.ولی تو این ۵سال دو سه باری اتفاق افتاده که اونم تو روز شاید یک الی دوبار میزنگیده با اس موقع خواب میداده.البته این یکسال که بچه اومده بیشتر میزنگه و اس میده برم سفر نباشم.اما خودش بره شیفت شب نمیزنگه😒
اونم بعد از طهر كاراش تموم بشه چت ميكنيم تا وقتي بخواد بخوابه
الان شايد مجبور بشيم من چند روزه برم شهرمون
نميدونم چقدر زنگ ميزنه
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊