2789
عنوان

نامزدم میگه

386 بازدید | 22 پست

بچه زیاد باید بیاریم ولی من اصلا بچه دوست ندارم بهش گفتم من نمی خوام بچه بیارم و مسئولیت سنگینیه منم آدم حساسیم میترسم از عهدش برنیام 

کلی سر این موضوع حرف زدیم بعد رفته بودیم رستوران یه بچه اومد سمتمون گفت کی از اینا برام میاری 

حس میکنم تفاوت هامون داره زیاد میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو هروقت تو امر کنی اقاییمون😂😂😂

ولی جدی بگو اگه پرستار میگیری چندتا بچه میارم برات 😁😁

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

سر بچه بحث الکی نکنین ،بعد دو سال زندگی خودت میگی بچه بیاریم 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

نگران نباش همه‌مردا اولش همینو میگن بعدش که یکی میاد میگن بسه ! شوهر منم اولش مثل نامزد شما میگفت هفت هشت تا بچه ! الان که دخترم به دنیا اومده و دو سال و نیمشه و من ناخواسته باردار شدم خودش میگفت میخوای برو سقط کن میبینم که چقد اذیت میشی ! البته خودشم کلی اذیت میشدا شب بیداری ، خرج و مخارج ، بیماری ، شیرخشک و پوشک و هزار تا چیز دیگه 

آره به نظرم اینو جدی بگیر نگو بعد ازدواج درست میشه

خیلی خیلی مهمه این موضوع

اگه خیلی بچه دوسته بزار با خانمی ازدواج کنه که عاشق بچه اس

من یه بچه دارم دیگه اصلااا نمیخام بیارم شوهرمم خداروشکر مثل منه

INTP(منطق دان)

شما جهان بینی متفاوتی دارین ها 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

چرا اینارو دوران آشنایی بیان نمیکنید که اگر نتونستین باهم اوکی باشید اصلا عقد نکنید ؟

حتما باید حق طبیعی یکی و ازش بگیرید!

آقایون درخواست دوستی ندید سایت دوست یابی و همسر یابی که عضو نشدین فرت و فرت درخواست میدین